Google Translate:

Batterilagring för alla

Att kunna lagra energi i batterier gör det möjligt att använda eller sälja el vid behov. Här finns lösningar för den enskilde villaägaren samt företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Privatkund

Spara pengar med hembatteri

Som villaägare kan du optimera din elförbrukning och sänka dina elkostnader. Genom att installera ett hembatteri kan du köpa energi när priset är lågt och använda den lagrade energin när priset går upp. Om du har solceller kan du lagra det du inte själv förbrukar i batteriet.

Privatkund

Pilotprojekt tillsammans med Ferroamp

Tillsammans med Ferroamp genomför Affärsverken ett pilotprojekt i södra Sverige (elområde SE4) som gör att vi bidrar till ett stabilare elnät. Vi söker dig som vill vara med och testa med ditt hembatteri.

Grönt teknikavdrag

Om du installerar eller redan har solceller och väljer att installera ett batteri kan du söka grönt teknikavdrag eller ROT-avdrag hos Skatteverket. Om du redan har batterier kan du få avdraget om du utökar lagringsplatsen och installerar fler batterier.

Grön teknik | Skatteverket (skatteverket.se)

Företag och flerbostadshus

Batterier för lägre elkostnad

Genom att installera batterier till ditt företags fastighet kan du köpa energi när priset är lågt och använda den lagrade energin när priset är högt. Med rätt konfiguration kan du också säkra dig mot eventuella strömavbrott som kan störa drift i verksamheten. Du kan också optimera självförsörjningen med produktion av solenergi, vilket kan reducera elnätsavgiften eftersom överföringsavgiften blir lägre.

privat, företag och flerbostadshus

Batterier för flextjänster

Olika sorters flextjänster bidrar till att skapa balans mellan produktion och förbrukning i elnätet för att säkerställa att elen håller hög kvalitet. Är du intresserad av batterier för att kunna erbjuda nätflexibilitet och vara en del av ett hållbart och tillförlitligt energisystem? Vi arbetar för närvarande med att hitta de bästa lösningarna för dig. Hör av dig så förklarar vi hur du kan koppla upp batteriet och få nya intäkter.

{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}
{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}
{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}