Google Translate:

Batteri för eget bruk

Vill du vara på den säkra sidan? Med eget batteri kan du lagra egenproducerad solenergi eller ladda batteriet från nätet när priserna är låga.

Egenproducerad solenergi

Få ut mer av dina solceller

Har du solceller? Med rätt batteri kan du använda mer av din egenproducerade solenergi. Om du har en egenanvändning på 40 procent idag kan du nå upp till 70 procent med ett batteri.

Elprisoptimering

Ladda när elpriset är lågt

Genom att installera ett batteri kan du köpa el när priset är lågt och använda el från batteriet när priset är högt. Om du har solceller kan du lagra din överskottsproduktion i batteriet.

Ö-drift

Säkra upp vid strömavbrott

Vissa batterisystem kan leverera tillfällig reservkraft, så kallad ö-drift, vid strömavbrott. Det innebär att delar av din fastighet försörjs med el från batteriet istället.

Effekttoppar

Jämna ut kurvan

Ett batteri kan kapa effekttoppar som kan uppstå när värmepumpen eller elbilsladdaren är igång. Att låta batteriet hjälpa till vid sådana tillfällen gör det möjligt att ha en lägre säkringsstorlek till din elanslutning.

Gör en intresseanmälan

Affärsverken hjälper privatpersoner och näringslivsaktörer att bli flexibla med sin elförbrukning, bidra till balans i elnätet och bli en del av energiomställningen. Vill du veta mer? Hör av dig.

Koll på din produktion

Med appen Solar.web får du bättre koll på din förbrukning. Se aktuell batteristatus och få information som installerad anläggningseffekt, aktuella dagsvärden och solcellsavkastning. Du får också aviseringar i appen vid viktiga händelser.

{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}
{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}
{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}

Batteri för stödtjänster

Vill du bidra med balans till elnätet genom ditt batteri så kan du tjäna pengar.

Solcellspaket

Med egna solceller gör du inte bara en insats för miljön – du sänker också dina elkostnader. Vi hjälper dig hela vägen.