Beskrivning: Nu under hösten kommer vi att bygga om digitalt och byta system för vår kundinformation. Allt för att göra det enklare och bättre för dig. Du kommer att uppleva förändringar i både app och på vår webb.

Google Translate:

Beskrivning: Nu under hösten kommer vi att bygga om digitalt och byta system för vår kundinformation. Allt för att göra det enklare och bättre för dig. Du kommer att uppleva förändringar i både app och på vår webb.

Skaffa fiber till villan

Att ansluta din villa till Karlskronas stadsnät är en bra investering. När du väl är ansluten är det enkelt att komma igång.

Sök på din adress

Kontrollera din adress och få svar direkt om du är ansluten. Är du inte det kan du beställa eller anmäla ditt intresse om fiberanslutning via stadsnätet på webben.

Kvalitet och långsiktighet

Affärsverken ansluter villor, flerbostadshus, företagsfastigheter, myndigheter och skolor. Stadsnätet byggs med samma fokus på kvalitet och långsiktighet som andra samhällsnyttor och infrastrukturer.

Välj själv

Stadsnätet är öppet för fri konkurrens mellan olika tjänsteleverantörer. Det betyder att du kan välja vem som ska leverera internet, tv, telefoni och andra bredbandstjänster.

Låga priser

Att använda dig av stadsnätets tjänster kan sänka dina månadskostnader för tv, telefoni och internet.

Snabb kommunikation

Stadsnätet använder optisk fiber vilket ger i stort sett obegränsade överföringsmöjligheter. Till skillnad från ADSL och mobilt bredband påverkas inte uppkopplingen av terräng eller mottagning. Hastigheten är alltid densamma, oavsett hur många som surfar, tittar på tv eller pratar i telefon samtidigt. Stadsnätet erbjuder idag tjänster från 10–1000 Mbit/s.

Mer än internet

Stadsnätet handlar inte bara om surf utan erbjuder även tv, telefoni, smartahem-tjänster, styrning och övervakning, larm, vårdtjänster, e-tjänster, onlinespel med mera. Med telefonen kopplad till stadsnätet ringer du billigare än via telejacket. Det fungerar lika bra, du använder din vanliga telefon och kan behålla ditt gamla telefonnummer.

Attraktivare bostad

En anslutning till stadsnätet ger dig kommunikation med hög kvalitet, vilket säkrar hemmet för den digitala utvecklingen och ökar värdet på din bostad.