Google Translate:

Fjärrvärme

Framtidens värme – energi från skogen direkt till dig

Vi är värmen i dina rum – den mjuka omslutande värmen, som inte syns men alltid finns där. Vi är din leverantör av smart värme från skogarna omkring oss.

Villaägare

Värme som gör att du kan luta dig tillbaka

Fjärrvärme är ett smart värmeval som ger dig en enklare vardag med lägre uppvärmningskostnader.

FÖRETAG OCH FLERBOSTADSHUS

Framtidens värme för ditt företag

Söker du en grön och smart helhetsaffär för dina lokaler, flerbostadshus eller kontor? Den finns närmare än du tror – upptäck hur fjärrvärme är lösningen för dig.

Villaägare

Enklare med serviceavtal

Vill du hellre tänka på annat än värme? Genom ett serviceavtal för din fjärrvärme håller vi koll på hur din anläggning mår, samtidigt som du kan njuta av en enklare vardag.

Villaägare

Ska du flytta?

Flyttar du till eller från en villa med fjärrvärme, behöver du anmäla detta till oss. Detta gör du enkelt genom att fylla i digitala formulär på webben.

SMARTA ENERGITJÄNSTER

Låt tekniken sköta klimatet

Med smarta hjälpmedel är det både lätt och roligt att ha kontroll över ditt inomhusklimat. Lika bra för miljön som för plånboken.

Vår fjärrvärme

Värme från väldigt nära dig

Fjärrvärmen produceras i Karlskrona av förnybart biobränsle från skogarna omkring oss. Vill du veta mer om hur fjärrvärmen fungerar och var den skapas?

Frågor och svar

    Om något inte står rätt till med din fjärrvärme undersöker du som fastighetsägare i första hand fastighetens undercentral.

    Kvarstår felet ring vår kundservice på ordinarie öppettider och anmäl på telefon 0455-783 75 eller via chatten. Alla andra tider ringer du vårt journummer på telefon 0455-800 25.

Självbetjäningstjänster