Google Translate:

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

Ingen aktuell driftinformation

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

  Beskrivning: Ordinarie hämtning tisdag 3 januari till och med fredag 6 januari: Sätt ut kärlen senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Ordinarie hämtning måndag 26 december till och med torsdag 29 december: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: Den 23/11 kl 06:00 kommer Affärsverken och tekniker från Tele2 ( Comhem ) att bygga om Comhem och tele2s anslutning till Stadsnätet. Detta kommer att innebära kortare driftstörning på Internet och IP-TV.

  Beskrivning: Kabelavbrott i Stadsnätet som påverkar delar av Ramdala med omnejd, bla Vallby, Vinberga, Lommabacken och Häjetorp

  Orsak: Bekräftad avgrävning - Fiber måste blåsas om. Fiber-arbetet påbörjat.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 21 november från klockan 05:00 till klockan 06:00 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Stadsnätet i Torskors Industriområde med omnejd kommer att påverkas pga ett avbrott som följd av ett planerat elarbete.

  Orsak: Planerat elarbete som påverkar vår node.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 9 november kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Onsdagen den 2 november kommer vi att utföra underhållsarbete på fjärrvärmenätet på Trossö Arbetet innebär att berörda fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 10:00 till kl 14:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 14:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455 - 78300

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 26 oktober från klockan 21:00 till klockan 21:15 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 18 oktober från klockan 21:00 till klockan 21:15 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 12 oktober kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Driftstörning Teckna elavtal, felsökning pågår

  Beskrivning: Med anledning av tidigare driftstörning idag vid Kummelvägen så kommer ett kortare avbrott att behöva göras för återställning.

  Orsak: Återställning efter tidigare driftstörning

  Beskrivning: Alla kunder ska åter ha ström igen från 11:50.

  Orsak: Alla kunder ska åter ha ström igen från 11:50.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 10 oktober från klockan 9:00 till klockan 11:00 så kan formulären påverkas på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Lördagen den 1 oktober kommer vi att koppla samman fjärrvärmenätet i Nättraby med den nya fjärrvärmeledningen från Karlskrona Kraftvärmeverk på Mältan. Det innebär att alla fjärrvärmekunder i Nättraby kan uppleva störningar när det gäller värme och varmvatten under dagen, mellan 07:00 och 18:00. Kallvattnet påverkas inte.

  Orsak: Omkoppling av fjärrvärmeledning

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00.

  Beskrivning: Planerat strömavbrott pga arbete i elnätet. Thore Christoffersgatan 6 och Drottninggatan 63 Kunderna har blivit aviserade

  Orsak: Planerat avbrott

  Kontaktperson:

  Beskrivning: Pågående driftstörning, påverkar delar av Trossö

  Orsak: Felsökning pågår.

  Beskrivning: Underhållsarbeten på ledningsnätet, Säljö. Samtliga fastigheter på Säljö 28/9 kl 08:00-14:00. Samtliga kunder är aviserade.

  Orsak: Planerat avbrott

  Beskrivning: På grund av en planerad serverflytt fredagen den 30 september kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 08:00 till klockan 09:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 14 september kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Måndagen den 12 september stänger vi vår kundservice och växel klockan 10:00 och öppnar igen på tisdag 13 september klockan 14:00. Reception är öppet som vanligt.

  Orsak: På grund av utbildning.

  Beskrivning: Med anledning av underhållsarbeten på ledningsnätet kommer strömmen att brytas till Nst Kniven. Avbrottet gäller runt Silvervägen i Torskors. Kunder har blivit aviserade.

  Orsak: Planerat avbrott

  Beskrivning: Planerat strömavbrott pga arbete med mätplatsen. Gamla infartsvägen 2A-D 2022-09-02 Kl. 10:00-12:00 Karlskrona kommuns LSS boende

  Orsak: Planerat arbete

  Beskrivning: Eon planerat strömavbrott som kommer att påverka stadsnätets funktioner i Sälleryd med omnejd.

  Orsak: Eon planerat strömavbrott som kommer att påverka stadsnätets funktioner i området.

  Beskrivning: Avbrott för fiberkunder pga planerat arbete.

  Orsak: Planerat arbete

  Beskrivning: Vi har för närvarande inte information om Regeringens högkostnadsskydd och kan inte ge någon information i nuläget. Senaste information finns att hitta på Svenska kraftnäts hemsida: https://www.svk.se/stod-till-elanvandandare/. För att se din elförbrukning kan du logga in på webben och välja förbrukning eller titta på din faktura.

  Orsak: Inväntar vidare besked från Svenska kraftnät.

  Beskrivning: Onsdagen den 7 september kommer vi att utföra underhållsarbete på fjärrvärmenätet på Trossö. Arbetet innebär att berörda fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 9:00 till kl 16:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 16:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455 - 78300

  Beskrivning: Strömavbrott i Lyckeby, felsökning pågår.

  Beskrivning: Fredagen den 14 oktober stänger vi vår telefon och chatt till kundservice klockan 14:00 och öppnar igen klockan 10.00 på måndag. Reception och växel är öppna idag till 16.30.

  Orsak: På grund av utbildning.

  Beskrivning: Eon har ett planerat arbete som kan komma att ge störningar i stadsnätet under denna tid i Spjutsbygd med omnejd.

  Orsak: Eon har ett planerat arbete i området

  Beskrivning: Eon har ett planerat arbete i området som påverkar vårt stadsnät i Tvingelshed, och kommer att ge ett avbrott under den angivna tiden.

  Orsak: Eon har ett planerat arbete i området som påverkar vårt stadsnät i Tvingelshed, och kommer att ge ett avbrott under den angivna tiden.

  Beskrivning: På grund av tekniska problem med M/F Axel så kör vi den öppna båten M/F Annaskär på linjen Nättraby – Fisktorget tillsvidare. Konsekvenserna blir att vi blir tvungna att ställa M/F Annaskär på Hop-on Hop-off idag och att det inte går att ta ombord någon rullstol på linjen Nättraby – Fisktorget.

  Orsak: Axel är åter i ordinarie drift! På grund av tekniska problem.

  Beskrivning: Vi har hittat felet och jobbar på att återställa strömmen, beräknas vara klart 18:00. Strömmen är nu tillbaka.

  Beskrivning: Returpacks pantmaskin är ur funktion, beräknas vara i drift igen på torsdag 11 augusti klockan 16:00.

  Beskrivning: Avgångar med Axel är inställda tillsvidare på grund av tekniska problem.

  Orsak: Problemet löst och Axel åter i drift from 16:00 Tekniska problem.

  Beskrivning: M/F Gåsefjärdens turer är inställda fram till 12.40 den 22/7

  Orsak: Tekniska problem.

  Beskrivning: På grund av högt vatten i Ronnebyån kan inte M/F Astrid trafikera Ronneby Centrum och Ronneby Brunn. Turerna till Karön utgår från Ronneby Marina. Gäller tillsvidare.

  Beskrivning: Driftstörning i Ronneby Östen på fiber och bredbandstjänster. Felsökning pågår.

  Orsak: Driftstörning avhjälpt. Kylare som börjat strula under natten och orsakat temperaturlarm.

  Kontaktperson: affarsverken.se

  Beskrivning: Inställda turer med Annaskär tills vidare

  Beskrivning: Trafiken mellan Ronneby Marina och Tjärö är tillsvidare inställd, på grund av tekniska problem.

  Orsak: Tekniska problem.

  Beskrivning: Söndagen den 3 juli kommer vi att utföra underhållsarbete på fjärrvärmenätet på Gullbernavägen. Arbetet innebär att berörda fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 8:00 till kl 16:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 16:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455 - 78300

  Beskrivning: 2022-06-28 08:00 - Problemet kvarstår och vi ber dig som är drabbad att avvakta. 2022-06-27 16:00 - För närvarande är det en driftstörning som kan påverka dig som fiber-tv-kund. Felet innebär att flera kanaler saknas. Vi ber dig som är drabbad av detta problem att avvakta, felsökning pågår. https://www.allente.se/kundservice/driftinformation/avbrott-pa-enstaka-kanaler-via-telge/

  Orsak: Fel på elnätet i fastigheten

  Orsak: Tekniska problem

  Beskrivning: Rengöring av Returpacks pantmaskin på Mältan återvinningscentral tisdagen den 5 juli mellan klockan 8:00 till 12:00. Det kommer vara begränsad möjlighet att panta under tiden.

  Beskrivning: Strömavbrott Allatorp med omnjed

  Orsak: Strömavbrott i Eons nät.

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med vår SMS-tjänst för påminnelser om avfallshämtning. Du hittar information om när du kärl töms på din faktura eller i appen. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast.

  Orsak: Ej fastställt

  Beskrivning: Vi har just nu ett pågående avbrott på Verkö som påverkar bredbandstjänster. Felsökning pågår.

  Orsak: Utlöst jordfelsbrytare i nod.

  Beskrivning: På grund av arbete i elnätet kommer vi att bryta elförsörjningen till nedan fastigheter. Avbrottet kan påverka hissar, tvättstugor, varmvatten, tv, bredband samt belysning i hela fastigheten. Spänningslöshet kan inte garanteras. 2022-06-17 09:00-12:00 Kungsmarksvägen 43 (Berör 41-47) 2022-06-17 12:00-15:00 Kungsmarksvägen 63 (Berör 63-69) 2022-06-21 Kl. 09:00-12:00 Kungsmarksvägen 79-85 2022-06-21 Kl. 12:00-15:00 Rosenborgsvägen 1-15

  Orsak: Byte av elmätare i fastigheterna

  Beskrivning: Onsdagen den 22 juni kommer vi att utföra underhållsarbete på fjärrvärmenätet i Rödeby. Arbetet innebär att berörda fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 18:00 till kl 02:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 02. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 15 juni kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:15 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 14 juni klockan 16:00 till 22:00 så kan formulären påverkas på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Pågående driftstörning som påverkar elförsörjningen på delar av Mariedal.

  Orsak: Felet hittat och åtgärdat.

  Beskrivning: Eon Planerat strömavbrott Idrottsvägen Nättraby

  Orsak: Eon Planerat strömavbrott

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering kan viss teknisk påverkan ske på våra avfallsstjänster i app och på webb. Driftstörningen förväntas pågå måndagen den 13 juni till och med tisdagen den 14 juni. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: EON har ett planerat strömavbrott på Rosvägen 1/6 09:00-14:00, detta pga ett planerat reparations- och underhållsarbete. Detta arbete påverkar Affärsverkets fibernod vilken kan resultera i att kunder med ström i närliggande områden kan vara utan bredbandstjänster under det planerade avbrottet.

  Orsak: EON har ett planerat strömavbrott på Rosvägen 1/6 09:00-14:00, detta pga ett planerat reparations- och underhållsarbete.

  Beskrivning: Pågående driftstörning som påverkar elförsörjningen på delar av Trossö, påverkade områden är runt om Styrmansgatan, Skomakargatan samt Drottninggatan. **Felet är åtgärdat och allt är åter i drift.

  Orsak: Tekniskt fel i nätstation.

  Beskrivning: Det går just nu inte att teckna elavtal på webben, felsökning pågår. För att teckna ditt elavtal kan du istället maila oss på kundservice@affarsverken.se.

  Beskrivning: EON har ett planerat strömavbrott på Rosvägen 1/6 09:00-14:00, detta pga ett planerat reparations- och underhållsarbete.

  Orsak: EON har ett planerat strömavbrott på Rosvägen 1/6 09:00-14:00, detta pga ett planerat reparations- och underhållsarbete.

  Beskrivning: Returpacks pantmaskin är ur funktion, beräknas vara i drift igen på fredag 20 maj klockan 13:00.

  Beskrivning: Flytt av Returpacks pantmaskin pågår och beräknas vara klart torsdag 19 maj. Det innebär att man inte kan panta här idag och i morgon. Detta görs för att förbättra flödet för våra kunder på Mältan återvinningscentral.

  Beskrivning: Onsdagen den 18 maj kommer vi att utföra underhållsarbete på fjärrvärmenätet i Jämjö. Arbetet innebär att alla fjärrvärmekunder i Jämjö kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 09:00 till kl 15:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 15. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Beskrivning: Torsdagen den 5 maj kommer ett arbete att utföras på fjärrvärmenätet på Trossö. Det innebär att påverkade fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 08:15 denna dag. Vår förhoppning är att arbetet är slutfört till kl 16:00 men vi kan tyvärr inte garantera en exakt tid. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00.

  Orsak: Planerat arbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00.

  Beskrivning: Akut arbete i Stadsnätet som påverkar kunder i Flymen och Fjärdsjömåla

  Orsak: Akut arbete

  Beskrivning: Torsdagen den 5 maj kommer ett arbete att utföras på fjärrvärmenätet på Trossö. Det innebär att påverkade fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 08:15 denna dag. Vår förhoppning är att arbetet är slutfört till kl 16:00 men vi kan tyvärr inte garantera en exakt tid. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00.

  Orsak: Planerat arbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00.

  Beskrivning: Med anledning av renovering av bryggan vid Kastellet reserverar vi oss för att eventuellt inte kunna angöra bryggan den 27 juni som planerat.

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta Skärgårdstrafiken på telefon 0455-783 30.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 20 oktober från klockan 16:40 till klockan 21:00 så kan formulären påverkas på affarsverken.se. Detta kan innebära att vissa beställningar inte kan göras.

  Orsak: Systemuppdatering webbformulär.

  Beskrivning: På grund av asfaltering kommer det under vecka 18 (2 maj till 6 maj) vara begränsad framkomlighet till Gisslevik återvinningscentral och återvinningsstation. Arbetet beräknas vara klart fredagen den 6 maj klockan 16:00. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering kan viss teknisk påverkan ske på våra avfallsstjänster i app och på webb. Driftstörningen förväntas pågå under förmiddagen måndag den 9 maj. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering kan viss teknisk påverkan ske på våra avfallsstjänster i app och på webb. Driftstörningen förväntas pågå måndag den 2 maj. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Med anledning av underhållsarbeten på ledningsnätet kommer strömmen att brytas på blåportshöjden en kort stund på ca 15 min 2022-04-22 någon gång mellan 07:00 -12:00

  Orsak: planerat underhållsarbete

  Beskrivning: Strömavbrott Möllebacken med omnejd.

  Orsak: Trasig säkring som utlöst på Nätstation.

  Kontaktperson: Uppdatering kommer att ske här på hemsidan med info.

  Beskrivning: Problem avhjälpt, upplevs fortfarande problem så prova att starta om all utrustning och hjälper inte det så lägg en felanmälan mot er tjänsteleverantör. Vi upplever just nu en driftstörning som påverkar våra bredbandstjänster. Felsökning pågår.

  Orsak: Problem i huvudnod.

  Beskrivning: Ordinarie hämtning tisdag 21 juni till och med fredag 24 juni: Sätt ut kärlen senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Ordinarie hämtning måndag 6 juni till och med torsdag 9 juni: Sätt ut dina kärl senast klockan 6.00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Ordinarie hämtning tisdag 24 maj till och med torsdag 26 maj: Sätt ut kärlen senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Ordinarie hämtning måndag 18 april till och med torsdag 21 april: Sätt ut dina kärl senast klockan 6.00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Ordinarie hämtning tisdag 12 april till och med fredag 15 april: Sätt ut kärlen senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Planerat arbete vid Knösö, Säljö samt Knipehall. Avbrott kommer att ske under dagtid både på el och stadsnät.

  Beskrivning: Affärsverkens Stadsnät kommer att ha ett planerat Servicefönster natten mellan 9-10 Mars

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 9 mars kan vissa störningar ske på inloggade sidor från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Torsdagen den 17 februari stänger vi vår kundservice klockan 12:00. Reception och växel är öppet som vanligt. Välkomna åter på fredag igen.

  Orsak: På grund av utbildning.

  Kontaktperson: Välkommen att kontakta vår växel på telefon 0455-783 00.

  Beskrivning: Felavhjälpning gjord. Allt är åter i drift

  Orsak: Kabelfel

  Beskrivning: En fiberkabel har blivit avgrävd i Ramdala. Felsökning pågår. Uppdatering: Felet är identifierat. Fibertekniker har påbörjat reparation och omblåsning av kablarna. Finns ingen beräknad klartid i nuläget.

  Orsak: Avgrävd kabel

  Beskrivning: Arbetet innebär att fastigheter på Saltö kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 08:00 till kl 16:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 16. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Inkoppling av fler fastigheter på fjärrvärmenätet

  Orsak: Hej! Nu fungerar vår SMS-tjänst för aviseringar igen. Vi ber om ursäkt för driftstörningen och önskar dig en härlig dag.

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med vissa bredbandstjänster i stadsnätet, felsökning pågår

  Beskrivning: Stora strömavbrott i Fridlevstad m omnejd som tyvärr påverkar stadsnätets olika tjänster.

  Orsak: Strömavbrott

  Beskrivning: Störning Fjärrvärme Nättraby pga trasig elektronik efter strömavbrott vilket kan leda till varierande temperaturer.

  Orsak: Pga trasig elektronik efter strömavbrott tidigare idag som kan leda till varierande temperaturer. Prel klartid 2022-01-15 20:00

  Beskrivning: Avbrott i Fjärrvärmedistributionen för Nättraby pga strömavbrott.

  Orsak: Problemet med fjärrvärmen i Nättraby är nu avhjälpt. Vissa störningar kan dock fortsätta att förekomma under lördagen och söndagen.

  Beskrivning: Strömavbrott i området. Strömavbrottet är nu löst, men vår node ligger fortfarande nere. Vi felsöker på problemet.

  Orsak: Strömmen åter tillbaks på vår node, och vår utrustningen är åter uppe.

  Beskrivning: Affärsverken Stadsnät kommer att genomföra ett planerat Servicefönster natten mellan 12-13/1.

  Beskrivning: Pga isbildning är pendeln mellan Preembryggan och Handelshamnen är inställd.

  Orsak: Pga isbildning är pendeln mellan Preembryggan och Handelshamnen är inställd.

  Beskrivning: Pga isbildning är Sturköpendeln inställd tills vidare.

  Orsak: Pga isbildning är Sturköpendeln inställd tills vidare.

  Beskrivning: Vi upplever just nu en driftstörning i Östra Ronneby, felsökning pågår

  Orsak: Felet är nu avhjälpt.

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning i Torhamn med omnejd på grund av strömavbrott hos EON.

  Orsak: Strömavbrott hos EON

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning i Torhamn med omnejd på grund av strömavbrott hos EON

  Orsak: Strömavbrott hos EON

  Beskrivning: Från den 30 november till den 31 januari 2022 rekommenderas du som resenär att använda munskydd ombord i skärgårdstrafiken (och övrig kollektivtrafik). Detta gäller under vardagar mellan klockan 7–9 och 16–18 för resenärer från 12 år. Läs mer om de lokala restriktionerna på regionblekinge.se

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med vår SMS-tjänst för påminnelser om avfallshämtning. Du hittar information om när du kärl töms på din faktura eller i appen. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast.

  Orsak: Problemet har blivit åtgärdat av leverantör.

  Beskrivning: Driftstörning Spandelstorp/Hässlegården, felsökning pågår.

  Orsak: Trasig switch i station.

  Beskrivning: Arbete kommer att utföras i centralt system som påverkar IP-adr utdelning. Gäller alla privatkunder och kommer att påverka under hela servicefönstret. Vid problem kan man som slutkund behöva starta om sin utrustning. Skulle problem kvarstå efter omstart så hänvisar vi slutkunder till sina resp Tjänsteleverantörer för felanmälan!

  Beskrivning: Eon har ett planerat strömavbrott som påverkar vår stadsnätsnode

  Orsak: Planerat Strömavbrott

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med vår SMS-tjänst för påminnelser om avfallshämtning. Du hittar information om när du kärl töms på din faktura eller i appen. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast.

  Orsak: Felet berodde på en låsning av systemet.

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med att vissa laddstationer inte fungerar. Dessa laddstationer är övertäckta på plats och beror på tekniska problem. Laddstationerna åtgärdas löpande men tyvärr är det just nu långa leveranstider för komponenterna.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 28 oktober klockan 16.45 till 18.15 så kan formulären påverkas på affarsverken.se. Driftstörningen förväntas pågå under 1,5 timme. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Kända berörda områden; Gullberna, Kungsmarken, Mariedal, Lyckeby, samt företagskunder.

  Orsak: All trafik åter upp igen sedan ca 10:05.

  Beskrivning: Torsdag den 14 oktober stänger vi vår kundservice klockan 12 på grund av utbildning. Reception, chatt och växel är öppet som vanligt. Välkomna åter på fredag igen.

  Orsak: Utbildning.

  Beskrivning: Vi har just nu ett större strömavbrott som påverkar hela Gullbernaområdet med omnejd.

  Orsak: Felet är nu avhjälpt och strömmen är tillbaka till samtliga kunder.

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med vår SMS-tjänst för påminnelser om avfallshämtning. Du hittar information om när du kärl töms på din faktura eller i appen. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast.

  Beskrivning: Strömavbrott i Affärsverkens elnät som påverkar Trossö. Strömmen är tillbaka men kan fortfarande ha en viss påverkan på en del funktioner.

  Orsak: Följdproblem vid underhållsarbete.

  Beskrivning: Vår elnätsleverantör har meddelat oss ett planerat strömavbrott som kommer att drabba Kättilsmåla med omnejd.

  Orsak: Planerat avbrott

  Beskrivning: Vår elnätsleverantör har meddelat oss ett planerat strömavbrott som kommer att drabba Kättilsmåla med omnejd.

  Orsak: Planerat avbrott

  Beskrivning: Vi upplever fortsatt problem med BankID-inloggningen i Mina sidor på både webben och i appen. Problemet är felanmält och inväntar teknisk åtgärd från systemleverantör. Tack för din förståelse!

  Orsak: Tillfälligt fel i bakomliggande system.

  Beskrivning: Nu fungerar vår SMS-tjänst för aviseringar igen. Vi ber om ursäkt för driftstörningen. Löst:Detta påverkar påminnelser via SMS för avfallshämtning. Är du osäker på när dina kärl töms kan du hitta informationen på din faktura eller om du loggar in i vår app. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast

  Orsak: Nu fungerar vår SMS-tjänst för aviseringar igen. Vi ber om ursäkt för driftstörningen.

  Beskrivning: Under hela år 2021 pågår ett schaktarbete kring Kärrtorp 1:3 och Rosenholms militärområde i Nättraby. Detta på grund av fjärrvärmearbete. Arbetet sker i övrigt klockan vardagar 07.00-16.00.

  Beskrivning: Under hela år 2021 pågår ett schaktarbete på Korpralsgatan i Bergåsa. Detta med anledning av fjärrvärmearbete. Arbetet sker i övrigt vardagar klockan 07.00-16.00.