Google Translate:

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

  Beskrivning: Under hela år 2021 pågår ett schaktarbete kring Kärrtorp 1:3 och Rosenholms militärområde i Nättraby. Detta på grund av fjärrvärmearbete. Arbetet sker i övrigt klockan vardagar 07.00-16.00.

  Beskrivning: Under hela år 2021 pågår ett schaktarbete på Korpralsgatan i Bergåsa. Detta med anledning av fjärrvärmearbete. Arbetet sker i övrigt vardagar klockan 07.00-16.00.

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

Ingen planerad driftinformation

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: Torsdag den 14 oktober stänger vi vår kundservice klockan 12 på grund av utbildning. Reception, chatt och växel är öppet som vanligt. Välkomna åter på fredag igen.

  Orsak: Utbildning.

  Beskrivning: Vi har just nu ett större strömavbrott som påverkar hela Gullbernaområdet med omnejd.

  Orsak: Felet är nu avhjälpt och strömmen är tillbaka till samtliga kunder.

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med vår SMS-tjänst för påminnelser om avfallshämtning. Du hittar information om när du kärl töms på din faktura eller i appen. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast.

  Beskrivning: Strömavbrott i Affärsverkens elnät som påverkar Trossö. Strömmen är tillbaka men kan fortfarande ha en viss påverkan på en del funktioner.

  Orsak: Följdproblem vid underhållsarbete.

  Beskrivning: Vår elnätsleverantör har meddelat oss ett planerat strömavbrott som kommer att drabba Kättilsmåla med omnejd.

  Orsak: Planerat avbrott

  Beskrivning: Vår elnätsleverantör har meddelat oss ett planerat strömavbrott som kommer att drabba Kättilsmåla med omnejd.

  Orsak: Planerat avbrott

  Beskrivning: Vi upplever fortsatt problem med BankID-inloggningen i Mina sidor på både webben och i appen. Problemet är felanmält och inväntar teknisk åtgärd från systemleverantör. Tack för din förståelse!

  Orsak: Tillfälligt fel i bakomliggande system.

  Beskrivning: Nu fungerar vår SMS-tjänst för aviseringar igen. Vi ber om ursäkt för driftstörningen. Löst:Detta påverkar påminnelser via SMS för avfallshämtning. Är du osäker på när dina kärl töms kan du hitta informationen på din faktura eller om du loggar in i vår app. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast

  Orsak: Nu fungerar vår SMS-tjänst för aviseringar igen. Vi ber om ursäkt för driftstörningen.

  Beskrivning: På grund av ett planerat underhåll av våra system kan det förekomma störningar onsdag den 22 september mellan klockan 16:45 till midnatt.