Google Translate:

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

  Beskrivning: Just nu är det många som kontaktar oss både via telefon och e-post gällande elmarknaden och dess höga elpriser, vilket leder till lite längre svarstider än vanligt. Om du vill se dina fakturauppgifter eller kolla din elförbrukning kan du göra det genom att logga in på Mina sidor.

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

Ingen planerad driftinformation

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: Onsdagen den 8 mars stänger vi vårt återbrukstält på grund av ombyggnad, välkommen åter på torsdag. Mältan återvinningscentral är öppet som vanligt.

  Orsak: På grund av ombyggnad.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppgradering onsdagen den 8 mars kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:30 till klockan 20:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Måndagen den 6/3-2023 kommer vi att koppla in fler fastigheter till fjärrvärmenätet. Det innebär att Blåportshöjden 2, 4 och 6 samt Musikugglan kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 12.30. till kl. 16.00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 16. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00.

  Beskrivning: Måndagen den 27/ 2 ansluter vi en fastighet på Saltö till fjärrvärmenätet, vilket innebär att ett antal kunder blir utan värme och varmvatten mellan klockan 08.00 och 14.00 den dagen.

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455-783 00

  Beskrivning: Läs mer på forsakringskassan.se

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 21 februari från klockan 21:00 till klockan 22:00 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Just nu upplever vi en driftstörning för stadsnätstjänster på Fäjö, tekniker är på väg för att påbörja felsökningen.

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med strömförsörjningen i området - Tekniker är på väg ut för felsökning.

  Beskrivning: Affärsverken har en bekräftad driftstörning för vår Kabel-TV-tjänst i Karlskrona

  Orsak: Skadad fiberkabel. Felet är åtgärdat och tjänsten är åter i funktion.

  Beskrivning: Returpacks pantmaskin är ur funktion, beräknas vara i drift igen på onsdag den 22 februari.

  Beskrivning: Planerat avbrott mot vår node Saleboda / Fur pga planerat el-arbete från Rödeby Elverks sida.

  Orsak: Planerat el-arbete från Rödeby Elverk

  Beskrivning: EON har ett planerat strömavbrott som kommer att påverka vår node i Allatorp. Påverkade områden är Allatorp, Västeråkra och Boåkra m omnejd

  Orsak: Planerat strömavbrott Eon

  Beskrivning: Byte av hårdvara i affärsverkens node Spandelstorp kommer att ge störningar och avbrott i stadsnätet och tjänsterna däri för boende i Spandelstorp.

  Orsak: Byte av hårdvara i vår node Spandelstorp.

  Beskrivning: Arbetet innebär att fastigheter i Jämjö kommer att vara utan värme och varmvatten mellan klockan 08:00 - 16:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter klockan 16:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat arbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455 - 78300

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll måndagen den 16 januari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 8:00 till klockan 14:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 18 januari klockan 15:00 till och med torsdagen den 19 januari klockan 9:00 kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Driftstörning Stadsnätet Karlskrona Kommun

  Orsak: Felsökning pågår.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 15 mars kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 15 februari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Just nu upplever vi problem med vår SMS-tjänst för påminnelser om avfallshämtning. Du hittar information om när du kärl töms på din faktura eller i appen. Vår systemleverantör jobbar för att åtgärda problemet snarast.

  Orsak: Fel avhjälpt och SMS-aviseringen är åter i bruk.

  Beskrivning: Just nu har vi en driftstörning som berör Kungsmarken. Felsökning pågår

  Beskrivning: Vi har just nu en större driftstörning i vårt stadsnät

  Orsak: Problemet löst med en work arround, allt i Karlskrona löst ca 16:00.

  Beskrivning: Trummenäspendeln är inställd tills vidare pga isbildning.

  Orsak: Pga isbildning. Åter i drift igen from kl 14:40

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 14 december kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Planerat arbete av EON som kan ge störningar för kunder kopplade till vår node på Idrottsvägen, Nättraby

  Orsak: Planerat arbete i EONs nät som kan ge störningar i vårt stadsnät, Idrottsvägen, Nättraby

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 11 december från klockan 20:00 till klockan 21:00 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Torsdagen den 8 december kommer vi att koppla in fler fastigheter på fjärrvärmenätet på Trossö Arbetet innebär att berörda fastigheter, på Västra Prinsgatan samt Skomakaregatan, kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 08:00 till kl 13:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 13:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Inkoppling av fastigheter på fjärrvärmenätet

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455 - 78300

  Beskrivning: Den 23/11 kl 06:00 kommer Affärsverken och tekniker från Tele2 ( Comhem ) att bygga om Comhem och tele2s anslutning till Stadsnätet. Detta kommer att innebära kortare driftstörning på Internet och IP-TV.

  Beskrivning: Kabelavbrott i Stadsnätet som påverkar delar av Ramdala med omnejd, bla Vallby, Vinberga, Lommabacken och Häjetorp

  Orsak: Bekräftad avgrävning - Fiber måste blåsas om. Fiber-arbetet påbörjat.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 21 november från klockan 05:00 till klockan 06:00 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Ordinarie hämtning tisdag 3 januari till och med fredag 6 januari: Sätt ut kärlen senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Ordinarie hämtning måndag 26 december till och med torsdag 29 december: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Stadsnätet i Torskors Industriområde med omnejd kommer att påverkas pga ett avbrott som följd av ett planerat elarbete.

  Orsak: Planerat elarbete som påverkar vår node.

  Beskrivning: Onsdagen den 2 november kommer vi att utföra underhållsarbete på fjärrvärmenätet på Trossö Arbetet innebär att berörda fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 10:00 till kl 14:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl 14:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 0455 - 78300