Google Translate:

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

  Beskrivning: M/F Ljungskärs turer ställs in resten av dagen på grund av hårda vindar.

  Orsak: Hårda vindar.

  Kontaktperson: Vid frågor kontakta Skärgårdstrafiken, 0455-78330.

  Beskrivning: M/F Fyrskär kan inte angöra Hasslö Horn på grund av hård vind. M/F Fyrskär går som vanligt från Garpahamnen.

  Orsak: Hård vind.

  Kontaktperson: Vid frågor kontakta Skärgårdstrafiken, 0455-78330.

  Beskrivning: Skärgårdsbåten Astrid kan tyvärr inte angöra Aspan, Ronneby, på grund av hård vind.

  Orsak: Hårda vindar.

  Kontaktperson: För frågor kontakta skärgårdstrafiken, 0455-78330

  Beskrivning: Idag kan vi tyvärr inte angöra kastellet på grund av hård vind.

  Orsak: Hård vind.

  Kontaktperson: För frågor kontakta Skärgårdstrafiken, 0455-78330

  Beskrivning: Turen på Lördag och Söndag med avgång från Handelshamnen klockan 09:40 och 15:45 är inställda tillsvidare.

  Beskrivning: Under hela år 2021 pågår ett schaktarbete kring Kärrtorp 1:3 och Rosenholms militärområde i Nättraby. Detta på grund av fjärrvärmearbete. Arbetet sker i övrigt klockan vardagar 07.00-16.00.

  Beskrivning: Under hela år 2021 pågår ett schaktarbete på Korpralsgatan i Bergåsa. Detta med anledning av fjärrvärmearbete. Arbetet sker i övrigt vardagar klockan 07.00-16.00.

  Beskrivning: Till och med vecka 33 pågår ett schaktarbete och byte av högspänningskabel kring Lyckåvägen och dess närhet, med uppehåll under vecka 28-31. Arbetet sker i övrigt vardagar klockan 07.00-16.00.

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

  Beskrivning: Kraftringen kommer att ha ett planerat strömavbrott för Strågerydsvägen som kan komma att påverka våra tjänster för stadsnätet i detta område.

  Orsak: Kraftringen planerat underhålls- och ombyggnadsarbete.

  Beskrivning: Kraftringen kommer att ha ett planerat strömavbrott för Strågerydsvägen som kan komma att påverka våra tjänster för stadsnätet i detta område.

  Orsak: Kraftringen planerat underhålls- och Ombyggnadsarbete i sitt elnät.

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning fjärrvärme på Sturkö. Vi räknar med att ha felet avhjälpt 2021-07-27 14:00.

  Orsak: Driftstörning, felsökning pågår.

  Beskrivning: Just nu har E.ON ett strömavbrott på grund av åska på Sturkö. Detta kommer påverka alla fiber och bredbandstjänster.

  Orsak: Åskoväder, felsökning pågår.

  Kontaktperson: E.ON

  Beskrivning: På grund av tekniska problem är turerna med M/F Astrid inställda tillsvidare.

  Orsak: Tekniska problem, felsökning pågår.

  Kontaktperson: affarsverken.se

  Beskrivning: Just nu är det driftstörning på fjärrvärmen i Nättraby. Felet beräknats vara avhjälpt 2021-07-17 kl 01:00.

  Orsak: Felsökning pågår.

  Beskrivning: Vi har just nu Störning Fjärrkyla på följande nät: Gräsvik (Fjärrkyla) Vi räknar med att ha felet avhjälpt 2021-07-16 18:00

  Orsak: Driftstörning, felsökning pågår.

  Beskrivning: Just nu är det driftstörning i flera områden kring Karlskrona pågrund av åskoväder. Detta påverkar alla fiber och bredbandstjänster.

  Orsak: Åskoväder.

  Beskrivning: Just nu är det ett strömavbrott i Lyckeby. Detta kommer även påverka alla fiber och bredbandstjänster i Lyckeby med omnejd. Felsökning pågår.

  Orsak: Strömavbrott. Felsökning pågår.

  Beskrivning: Onsdag den 30 juni och torsdag den 1 juli pågår ett schaktarbete mellan klockan 07.00-16.00.

  Beskrivning: Just nu är det ett planerat strömavbrott vid Aspan, Ronneby som påverkar fiber och bredbandstjänster. Detta ska vara klart runt klockan 12:00.

  Orsak: Planerat strömavbrott

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning på vår node Trummenäsvägen. Drabbar alla våra kunder i stadsnätet kopplade till denna node.

  Orsak: Strömavbrott mot vår node

  Beskrivning: E.ON har planerat avbrott i Värperyd, Ronneby med omnejd. Detta kommer påverka alla fiber och bredbandstjänster.

  Orsak: E.ON planerat avbrott

  Beskrivning: Affärsverken har ett planerat avbrott i vårt stadsnät rörande området Måstad / Tving. Avbrottet kommer att påverka användare kopplade till vårt stadsnät i detta område.

  Orsak: Planerat avbrott

  Beskrivning: E.ON har planerat avbrott som berör kunder i Dukagången, Ramdala med omnejd. Planeras 2021-06-24 mellan 09:00 - 12:00. Detta kan påverka fiber och bredbandstjänster.

  Orsak: Planerat avbrott E.ON

  Kontaktperson: E.ON

  Beskrivning: På grund av ett planerat underhåll av våra system kan det förekomma störningar onsdag den 23 juni mellan klockan 16:15 till midnatt.

  Beskrivning: Vi har just nu en störning på fjärrvärmen i Nättraby

  Beskrivning: Vi har just nu en störning på fjärrkyla i Gräsvik

  Beskrivning: Just nu är det stora störningar i nätet på grund av åskoväder. Detta kommer påverka alla fiber och bredbandstjänster.

  Orsak: Om problem kvarstår för kund, testa att starta om sin egna utrustning. Skulle inte detta hjälpa hänvisar vi att ta kontakt med sin tjänsteleverantör för felanmälan.

  Beskrivning: På grund av en teknisk driftstörning med SMS-funktionen för renhållning kan kunder ha fått samma meddelande flera gånger om midsommar-tömning. Felsökning pågår. Vi beklagar händelsen.

  Orsak: Teknisk driftstörning i SMS-funktion.

  Beskrivning: Inställt bryggstopp vid Kastellet på Aspö tillsvidare.

  Kontaktperson: Välkommen att kontakta Skärgårdstrafiken på telefon 0455-783 30.

  Beskrivning: På grund av ett planerat arbete i vårt elnät så kommer elförsörjningen att brytas till Östra Köpmansgatan 11-13

  Orsak: Planerat arbete i vårt elnät

  Beskrivning: På grund av ett planerat arbete i vårt elnät så kommer elförsörjningen att brytas till Drottninggatan 38.

  Orsak: Planerat arbete i vårt elnät

  Beskrivning: Måndag den 21 juni mellan klockan 06.00 till 10.00 pågår ett planerat underhållsarbete på affarsverken.se. Vissa störningar kan förekomma med anledning av detta. Tack för din förståelse.

  Orsak: System- och funktionsförändringar.

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning i vårt stadsnät som berör Rödeby och Fridlevstad. Detta drabbar alla stadsnätkunder i detta område! Felsökning är påbörjad.

  Orsak: Strömavbrott i stora delar av Rödeby

  Beskrivning: Vi behöver utföra ett planerat arbete på vår node, Strågerydsvägen, Kättilsmåla. Under denna tid kan störningar förekomma för stadsnätets kunder kopplade till denna node.

  Orsak: Planerat arbetete.

  Beskrivning: Vi har just nu störningar på IPTV för vissa kunder på Hästö, felsökning pågår.

  Beskrivning: EON skall ha ett planerat arbete i sitt nät vilket kommer att ge ett strömavbrott som påverkar vår utrustning i Onansbygd, och alla stadsnätskunder kopplade till denna utrustning.

  Beskrivning: Strömmen kommer att brytas på vår node, Orkestergatan, under ca 30 min. Detta kommer att påverka kunder i vårt stadsnät kopplade till denna node, så Orkestergatan med omnejd är drabbade.

  Orsak: Planerat elarbete på noden.

  Beskrivning: Just nu upplever vi driftstörningar vid inloggning med BankID. Detta gäller både i Mina Sidor och i appen. Felsökning pågår. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning i vårt stadsnät i Rödeby, gäller Nyhemsvägen med omnejd.

  Orsak: Strömförsörjning till vår node.

  Beskrivning: Vi kommer att byta ut hårdvara för stadsnätet på Vallgatan 28 - 30 vilket kommer att medföra korta störningar.

  Orsak: Hårdvarubyte

  Beskrivning: På grund av ett planerat underhåll måndag den 10 maj kan vissa störningar ske i appen från klockan 14 och ett par timmar framåt. Tack för din förståelse!

  Orsak: Uppgradering av system.

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning på Kabel-TV i delar av stadsnätet, felsökning pågår.

  Beskrivning: EON har ett större strömavbrott i Fågelmara, Kristianopel och Brömsebro med omnejd som gör att vårt stadsnät i detta område påverkas.

  Orsak: Felorsak avgrävd kabel, reparation pågår. Prel klartid kl17:00

  Beskrivning: På grund av tekniska problem är Flaggskärs turer inställda tills vidare. Vi återkommer med ny status när problemet är åtgärdat.

  Kontaktperson: Vi hänvisar till busslinje 123, för upplysning av tidtabell hänvisar vi till Blekingetrafiken (www.blekingtrafiken.se) eller deras kundservice 0455-56900.

  Beskrivning: Just ju har vi en driftstörning på elnätet, Felsökning pågår

  Beskrivning: Stadsnät skall ha planerad servicekväll, med start kl 22:00 7/4 fram till kl 06:00 8/4. Det kommer att utföras ett planerat arbete på noden Skolvägen, Jämjö. Trafiken och tjänster kommer att påverkas och planerad tid för detta är ca 30 min. Vi kommer att utföra en flytt av kunder, mellan två datahallar – kommer ev endast ge kortare störningar. Det kommer att utföras mjukvaru-uppgraderingar på switchar ute på våra noder i vårt nät. Detta kommer att påverka Sturkö, Jämjö, Vedeby Industriområde (Gullbernavägen och Backabo), Planerad tid ca 10 min / Switch. Karlshamn kommer att ha planerat arbete på noden Stadsportsgatan (med omnejd). Nertid ca 1h. Arbete kommer att utföras på vår knutpunkt i berget mellan Affärsverken och våra stadsnät, nertid ca 1h, och kommer att påverka alla tjänsteleverantörer.

  Beskrivning: På grund av underhållsarbete och omkopplingar kommer fibern att gå upp och ned under hela vecka 13, år 2021.

  Orsak: Underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid eventuella frågor hänvisar vi till vår kundservice på telefon 0455-783 75.

  Beskrivning: Det har upptäckts en kabelskada på vår fiber i Sälleryd med omnejd. Vi har entreprenör som jobbar med detta sedan i morse. Driftstörningar kan tyvärr förekomma. Pre klartid är 24/3 17:00.

  Orsak: Kabelskada på fiber.

  Beskrivning: Vi har just nu Störning på Fjärrvärmen i Jämjö

  Beskrivning: Vi har en avgrävning av vår fiber upp mot vår Node i Brömsebro. Tyvärr påverkar detta våra kunder i Brömsebro som därför inte har några fungerande tjänster över vårt bredband just nu. Finns tyvärr ingen planerad klartid i nuläget.

  Beskrivning: Vi har en bekräftad skadad kabel i Fågelmara som behöver åtgärdas. Montörer är ute och jobbar med den i dag och detta kommer tyvärr att påverka flertalet kunder under dagen. Prel Klartid 16:00

  Beskrivning: Storpantarautomat Pantamera Express på Mältan återvinningscentral är ur funktion, felsökning pågår.

  Beskrivning: Planerat Servicefönster för Stadsnät kommer att genomföras i Nättraby, kortare avbrott kan förekomma för kunder under denna tid.

  Beskrivning: Vi har ett större strömavbrott på Amiralitetsgatan med omnjed. Detta påverkar även vårt stadsnät i detta område.

  Orsak: Kabelfel hittat och vi har åter strömtillförsel igen sedan ca 14:45. Vi har kontrollerat och bevakat för att se så att nätet håller sig stabilt, vilket det nu gjort. Upplever man fortfarande problem så hänvisar vi våra kunder att ta kontakt med vår kundservice och meddela detta!

  Beskrivning: Vi har just nu ett strömavbrott på Amiralitetsgatan med omnejd, tekniker är på plats och felsöker. Påverkar även stadsnätet i detta området.

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning i ett av våra system vilket kan resultera i att man kan få svårt att få en IP tilldelad till sin enhet.

  Beskrivning: Just nu upplever vi stora störningar i hushållshämtningen på grund av det kraftiga snöfallet. Vi tömmer soporna efter hand, låt därför dina sopkärl stå framme tills dess att det är tömt.

  Beskrivning: Kunder kan temporärt uppleva kortare avbrott eller försämrad leverans. Störning förväntas pågå <3h

  Beskrivning: Pga av isbildning är vår trafikering av Sturköpendeln inställd tillsvidare. Information om busstidtabell finner ni på www.blekingetrafiken.se

  Orsak: Är åter i drift from Måndag 8/3.

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning på fjärrvärmen på Sturkö. Beräknat åtgärdat klockan 10.00

  Beskrivning: På grund av is så kan inte Flaggskär trafikera Sturkö Bredavik - Handelshamnen. Alla turer är inställda tillsvidare.