Beskrivning: Nu under hösten kommer vi att bygga om digitalt och byta system för vår kundinformation. Allt för att göra det enklare och bättre för dig. Du kommer att uppleva förändringar i både app och på vår webb.

Google Translate:

Beskrivning: Nu under hösten kommer vi att bygga om digitalt och byta system för vår kundinformation. Allt för att göra det enklare och bättre för dig. Du kommer att uppleva förändringar i både app och på vår webb.

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

  Beskrivning: Nu under hösten kommer vi att bygga om digitalt och byta system för vår kundinformation. Allt för att göra det enklare och bättre för dig. Du kommer att uppleva förändringar i både app och på vår webb.

  Beskrivning: Kortare avbrott och störningar kan förekomma på Skärfva By

  Orsak: Planerat arbete

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

Ingen planerad driftinformation

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll tisdagen den 12 september kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 19:00 till klockan 24:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 13 september kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 21:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: EON har ett planerat arbete i sitt nät som kommer att ge avbrott och störningar under denna tid. Vi kommer att sätta ut reservkraft under denna tid för att underlätta så mycket som möjligt.

  Beskrivning: EON har ett planerat arbete i sitt nät som kommer att ge avbrott och störningar under denna tid. Vi kommer att sätta ut reservkraft under denna tid för att underlätta så mycket som möjligt.

  Beskrivning: EON planerat kabelskåpsbyte som kommer att generera i strömavbrott under denna tid.

  Orsak: Planerat underhållsarbetet i elnätet

  Beskrivning: Returpacks pantmaskin är ur funktion. Reparation är beställd.

  Beskrivning: Vi byter just nu system för vår kundinformation. Innehållet i Mina sidor och app uppdateras därför inte. Ingen data kommer att gå förlorad, utan det kommer att visas på ett annat sätt när allt är klart den 22 september. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Mellan den 11 och 21 september byter vi system för vår kundinformation. Du som fjärrvärmekund hos oss kan fortsätta att logga in på Mina sidor, men innehållet kommer inte att uppdateras med nya fakturor och din fjärrvärmeförbrukning. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: En del företagskunder kan ha upplevt driftstörning i fibertjänsterna under måndagen 15.30-19.30. Även affarsverken.se, Mina sidor och appen har påverkats. Felet är nu avhjälpt och vi beklagar eventuella besvär detta orsakat våra kunder.

  Beskrivning: Returpacks pantmaskin är ur funktion, felsökning pågår.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 9 augusti kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:15 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Vi behöver ställa in samtliga byggstopp på Torhamn för samtliga båtar. Detta på grund av kraftigt väder som förhindrar oss ifrån att kunna lägga till på ett säkert sätt.

  Beskrivning: På grund av det kraftiga vädret kommer vi inte att kunna lägga till med M/F Flaggskär på Djupvik samt i Herrgårdsviken idag den 8/8.

  Beskrivning: På grund av det hårda vädret behöver vi tyvärr ställa in turerna med M/F Annaskär, M/F Fyrskär och M/F Ljungskär imorgon den 8/8.

  Orsak: Vädret

  Beskrivning: Pågående strömavbrott Säljö och Knipehall

  Orsak: Oväder

  Beskrivning: Resterande turer med M/F Annaskär är idag, 6 augusti, inställda på grund av oväder.

  Orsak: Oväder

  Beskrivning: M/F Flaggskär - All trafik inställd tillsvidare pga tekniskt fel

  Orsak: Tekniskt fel M/F Flaggskär är tillbaka i trafik från och med turen som börjar gå kl 15:00 ifrån Bredavik. Hela linjen trafikeras därefter som vanligt.

  Beskrivning: Båten angör bryggorna Ekenäs, Karön och Ronneby Marina.

  Orsak: Högvatten

  Beskrivning: Bekräftat strömavbrott Säljö / Knipehall Felavhjälpning pågår. Påverkar även stadsnät.

  Orsak: Fågel på luftledning

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 12 juli kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:15 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 13 juli från klockan 21:00 till klockan 23:59 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Hop-on Hop-off med M/F Annaskär inställd pga tekniska problem

  Orsak: Tekniska problem

  Beskrivning: M/F Axel är inställd tills vidare på grund av tekniska problem.

  Beskrivning: Vi har just nu problem med Telenors bredbandstjänster, detta gäller för stadsnätet i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn och Torsås. Felsökning är påbörjad, felet lokaliserat och åtgärd är nu pågående för att lösa problemet.

  Orsak: Problemet är nu löst och det skall åter fungera för användarna. Om problem kvarstår testa att starta om er utrustning, och hjälper inte detta gör en felanmälan till er Tjänsteleverantör.

  Beskrivning: M/F Flaggskär kan inte lägga till vid Herrgårdsviken Tjurkö och Djupvik Aspö, på grund av hårda vindar.

  Orsak: Hårda vindar gör det inte möjligt att lägga till vid dessa platser

  Beskrivning: From 4/7 så kommer turer med Wittus att vara inställda tillsvidare pga tekniskt fel.

  Orsak: Tekniskt fel åtgärdat, åter i ordinarie bruk from 6/7

  Beskrivning: Hop on/Hop off Annaskär är inställd på grund av hårda vindar.

  Orsak: Hop on/Hop off Annaskär är inställd på grund av hårda vindar.

  Beskrivning: Hop-on Hop-off som trafikeras av M/F Gåsefjärden är inställd på grund av tekniska problem. Åter i trafik fredagen den 7 juli.

  Beskrivning: Kustlinjen som trafikeras av M/F Fyrskär är inställd tillsvidare på grund av hårda vindar.

  Beskrivning: Med start Fredagen den 30 juni kommer vi att utföra ett större underhållsarbete på fjärrvärmenätet kring Gullbernavägen. Arbetet beräknas vara klart söndagen den 2 juli. Arbetet innebär att berörda fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 18:00 på fredagen till kl 21:00 på söndagen. Viss störning kan även förekomma efter kl 21:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0455-78300

  Beskrivning: M/F Astrid kan inte trafikera Ronnebyån på grund av högt vattenstånd. Inställda bryggstopp är Ronneby centrum, Ronneby Brunn, Ronnebyhamn och Ronneby Marina. Vi kommer att köra turerna mellan Ekenäs och Karön. Driftstörningen gäller tills vidare.

  Beskrivning: Du med ordinarie hämtning tisdag 20 juni till och med fredag 23 juni: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Orsak: På grund av helgdag.

  Beskrivning: Du med ordinarie hämtning tisdag 6 juni till och med torsdag 8 juni: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Orsak: På grund av helgdag.

  Beskrivning: Du med ordinarie hämtning tisdag 16 maj till och med torsdag 18 maj: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Orsak: På grund av helgdag.

  Beskrivning: Du med ordinarie hämtning måndag 1 maj till och med torsdag 4 maj: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Orsak: På grund av helgdag.

  Beskrivning: Ordinarie hämtning tisdag 3 januari till och med fredag 6 januari: Sätt ut kärlen senast klockan 6:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Ordinarie hämtning måndag 26 december till och med torsdag 29 december: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Just nu upplever vi en driftstörning i området Öljersjö som påverkar fibertjänster. *Uppdatering - Felet har lokaliserats och felavhjälpning pågår.

  Orsak: Skadad fiber

  Beskrivning: Planerat arbete som kommer att ge avbrott för alla kopplade till stadsnätet

  Orsak: Planerat arbete

  Beskrivning: På grund av lågvatten har M/F Ungskär ingen möjlighet att lägga till vid ön Ungskär. Alternativ avgång sker från Lungskär. Vi avresa från Lungskär meddelas besättningen ombord. Ni når dem på 0708-78 33 38. Berörda avgångar från Ungskär: kl 11:20 och 16:05.

  Orsak: Går enligt tidtabell igen! Lågvatten