Google Translate:

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

Ingen aktuell driftinformation

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

Ingen planerad driftinformation

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 21 februari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:30 till klockan 17:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Vårt journummer för felanmälan 0455-800 25 är för närvarande ur funktion, kontakta oss istället på 0455-783 00.

  Beskrivning: Trummenäspendeln är inställd tills vidare pga tekniska problem.

  Orsak: Är åter i bruk! Tekniska problem

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 15 februari från klockan 09:00 till klockan 10:00 kan vissa störningar ske på teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll torsdagen den 15 februari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av planerad systemuppdatering kan vissa störningar ske på våra inloggade sidor för avfallstjänster på affarsverken.se. Väntas pågå under torsdag den 8 februari från klockan 11:00 till 16:00. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Ca 100 kunder på Långö saknar en fas.

  Orsak: Ett kabelskåp har blivit påkört

  Beskrivning: Driftstörning Trossö Felet är avhjälpt 15.00

  Orsak: Skadad högspänningskabel

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 10 januari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Vi har en skadad fiberkabel som påverkar kunder i Öljersjö. Montörer lägger helt ny fiberkabel på skadade sträckan, kommer att ta både idag och i morgon för dem, Prel klartid enligt montör är Torsdag 11/1 .

  Orsak: Skadad fiberkabel

  Beskrivning: Felavhjälpning pågår

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 13 december kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett planerat underhåll från vår BankID-leverantör onsdagen den 6 december från klockan 8.00 till klockan 9.00 påverkas inloggningarna på våra kundsidor. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta orsakar. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Planerat arbete som innebär att fastigheter som är anslutna till fjärrvärmenätet blir utan värme och varmvatten mellan klockan 09.00 och 13.00 den 6/12.

  Orsak: Planerat arbete

  Beskrivning: Planerat avbrott pga elarbete på vår stadsnätsnode i Fridlevstad. Kommer att påverkar Fridlevstad med omnejd under denna tid.

  Orsak: Elarbete på noden

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering tisdagen den 28 november från klockan 09:00 till klockan 13:00 så fungerar inga formulär på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering måndagen den 27 november från klockan 16:30 till klockan 21:00 så fungerar inga formulär på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning måndag 25 december och tisdag 26 december: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning måndag 1 januari: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Planerat arbete i elnätet i Rödeby under natten, Affärsverkens bredbandskunder i området kan uppleva avbrott under arbetet.

  Orsak: Planerat arbete av Rödeby elverk

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 15 november kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Driftstörningar i Vallby och Duverum under fredagen 10/11 på Stadsnätet. Pga omkoppling vid nya E22.

  Beskrivning: Driftstörningar i Vallby, Vinberga och Dragda under onsdag och torsdag på Stadsnätet. Pga omkoppling vid nya E22.

  Beskrivning: Onsdagen den 8 november kommer fastigheter på Borgmästaregatan, Borgmästarekajen, Rådhusgatan samt Stortorget att vara utan värme och varmvatten från kl. 07:30 till kl. 19:00, vissa fastigheter kan påverkas fram till midnatt. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Större underhållsarbete på fjärrvärmenätet

  Beskrivning: Onsdagen den 1 november kommer anslutna fastigheter på Vallmovägen, Solrosvägen samt Violvägen i Lyckeby att vara utan värme och varmvatten från kl. 08.00 till kl. 15.00. Viss störning kan även förekomma efter kl. 15.00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Inkoppling av fler fastigheter till fjärrvärmenätet

  Beskrivning: Problemet orsakat av större driftstörning i vårt elnät.

  Orsak: Problemet är nu löst vi har både El- och Stadsnätsfunktioner åter. Felorsak - Driftstörning i vårt elnät

  Beskrivning: Felsökning pågår

  Orsak: Problemet löst, allt åter i drift igen. Felorsak - Driftstörning i vårt elnät.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 31 oktober från klockan 21:00 till klockan 22:00 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 15 november från klockan 09:00 till klockan 09:30 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Kabelskåpsbyte på Saltövägen, Bollögatan och Tromtögatan.

  Beskrivning: Just nu har vi en störning på Stadsnätet på Knösö. Detta pga ett strömavbrott. Felavhjälpning pågår så snart vädret har lugnat sig.

  Beskrivning: Driftstörning Verkö samt Knösö. Felavhjälpning fortsätter vid 08:00. På grund av hårda vindar.

  Beskrivning: Vi har en bekräftad kabelskada som påverkar kunder längs med Duverumsvägen, felet är lokaliserat och reparationsarbete är påbörjat.

  Orsak: Kabelskada Denna är löst

  Beskrivning: På grund av hård vind och högt vattenstånd gäller följande: Fredag 20/10 går turen endast till Stenhamn kl 15:10 med avresa från Grebbegården. Alla övriga turer är inställda. Lördag 21/10 går turen kl 15:10 till samtliga öar utom Långören. Förmiddagsturen är inställd. Observera att vi inte avgår från Yttre Park, utan från Grebbegården vid dessa avgångar.

  Orsak: Hård vind och högt vattenstånd

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 11 oktober från klockan 09:00 till klockan 09:30 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 11 oktober kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Skadad fiberkabel i Ramdala, påverkar Vinberga, Rosenhill, Vallby och Duverum. Reparationsarbete påbörjat, planerad tid för reparation Tis - Tors, kommer att ge avbrott och störningar under denna tid.

  Orsak: Skadad fiberkabel

  Beskrivning: På grund av lågvatten har M/F Ungskär ingen möjlighet att lägga till vid ön Ungskär. Alternativ avgång sker från Lungskär. Vi avresa från Lungskär meddelas besättningen ombord. Ni når dem på 0708-78 33 38. Berörda avgångar från Ungskär: kl 11:20 och 16:05.

  Orsak: Går enligt tidtabell igen! Lågvatten

  Beskrivning: Planerat arbete som kommer att ge avbrott för alla kopplade till stadsnätet

  Orsak: Planerat arbete

  Beskrivning: Just nu upplever vi en driftstörning i området Öljersjö som påverkar fibertjänster. *Uppdatering - Felet har lokaliserats och felavhjälpning pågår.

  Orsak: Skadad fiber

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 13 september kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 21:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll tisdagen den 12 september kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 19:00 till klockan 24:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: EON har ett planerat arbete i sitt nät som kommer att ge avbrott och störningar under denna tid. Vi kommer att sätta ut reservkraft under denna tid för att underlätta så mycket som möjligt.

  Beskrivning: EON har ett planerat arbete i sitt nät som kommer att ge avbrott och störningar under denna tid. Vi kommer att sätta ut reservkraft under denna tid för att underlätta så mycket som möjligt.

  Beskrivning: EON planerat kabelskåpsbyte som kommer att generera i strömavbrott under denna tid.

  Orsak: Planerat underhållsarbetet i elnätet

  Beskrivning: Vi byter just nu system för vår kundinformation. Innehållet i Mina sidor och app uppdateras därför inte. Ingen data kommer att gå förlorad, utan det kommer att visas på ett annat sätt när allt är klart den 22 september. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Mellan den 11 och 21 september byter vi system för vår kundinformation. Du som fjärrvärmekund hos oss kan fortsätta att logga in på Mina sidor, men innehållet kommer inte att uppdateras med nya fakturor och din fjärrvärmeförbrukning. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Nu under hösten bygger vi om digitalt och har bytt system för vår kundinformation. Tyvärr medför detta att fakturan når dig senare än vanligt. Vår app är stängd och snart lanseras vår nya app. Fram till dess sköter du dina tjänster inom el, fjärrvärme och avfallshantering, genom att logga in på webben.

  Beskrivning: En del företagskunder kan ha upplevt driftstörning i fibertjänsterna under måndagen 15.30-19.30. Även affarsverken.se, Mina sidor och appen har påverkats. Felet är nu avhjälpt och vi beklagar eventuella besvär detta orsakat våra kunder.

  Beskrivning: Returpacks pantmaskin är ur funktion, felsökning pågår.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 9 augusti kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:15 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Vi behöver ställa in samtliga byggstopp på Torhamn för samtliga båtar. Detta på grund av kraftigt väder som förhindrar oss ifrån att kunna lägga till på ett säkert sätt.

  Beskrivning: På grund av det kraftiga vädret kommer vi inte att kunna lägga till med M/F Flaggskär på Djupvik samt i Herrgårdsviken idag den 8/8.

  Beskrivning: På grund av det hårda vädret behöver vi tyvärr ställa in turerna med M/F Annaskär, M/F Fyrskär och M/F Ljungskär imorgon den 8/8.

  Orsak: Vädret

  Beskrivning: Pågående strömavbrott Säljö och Knipehall

  Orsak: Oväder

  Beskrivning: Resterande turer med M/F Annaskär är idag, 6 augusti, inställda på grund av oväder.

  Orsak: Oväder

  Beskrivning: M/F Flaggskär - All trafik inställd tillsvidare pga tekniskt fel

  Orsak: Tekniskt fel M/F Flaggskär är tillbaka i trafik från och med turen som börjar gå kl 15:00 ifrån Bredavik. Hela linjen trafikeras därefter som vanligt.

  Beskrivning: Båten angör bryggorna Ekenäs, Karön och Ronneby Marina.

  Orsak: Högvatten

  Beskrivning: Bekräftat strömavbrott Säljö / Knipehall Felavhjälpning pågår. Påverkar även stadsnät.

  Orsak: Fågel på luftledning

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 12 juli kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:15 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 13 juli från klockan 21:00 till klockan 23:59 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Hop-on Hop-off med M/F Annaskär inställd pga tekniska problem

  Orsak: Tekniska problem

  Beskrivning: M/F Axel är inställd tills vidare på grund av tekniska problem.

  Beskrivning: Vi har just nu problem med Telenors bredbandstjänster, detta gäller för stadsnätet i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn och Torsås. Felsökning är påbörjad, felet lokaliserat och åtgärd är nu pågående för att lösa problemet.

  Orsak: Problemet är nu löst och det skall åter fungera för användarna. Om problem kvarstår testa att starta om er utrustning, och hjälper inte detta gör en felanmälan till er Tjänsteleverantör.

  Beskrivning: M/F Flaggskär kan inte lägga till vid Herrgårdsviken Tjurkö och Djupvik Aspö, på grund av hårda vindar.

  Orsak: Hårda vindar gör det inte möjligt att lägga till vid dessa platser

  Beskrivning: From 4/7 så kommer turer med Wittus att vara inställda tillsvidare pga tekniskt fel.

  Orsak: Tekniskt fel åtgärdat, åter i ordinarie bruk from 6/7

  Beskrivning: Hop on/Hop off Annaskär är inställd på grund av hårda vindar.

  Orsak: Hop on/Hop off Annaskär är inställd på grund av hårda vindar.

  Beskrivning: Hop-on Hop-off som trafikeras av M/F Gåsefjärden är inställd på grund av tekniska problem. Åter i trafik fredagen den 7 juli.

  Beskrivning: Kustlinjen som trafikeras av M/F Fyrskär är inställd tillsvidare på grund av hårda vindar.

  Beskrivning: Med start Fredagen den 30 juni kommer vi att utföra ett större underhållsarbete på fjärrvärmenätet kring Gullbernavägen. Arbetet beräknas vara klart söndagen den 2 juli. Arbetet innebär att berörda fastigheter kommer att vara utan värme och varmvatten från kl 18:00 på fredagen till kl 21:00 på söndagen. Viss störning kan även förekomma efter kl 21:00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Planerat underhållsarbete

  Kontaktperson: Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0455-78300

  Beskrivning: M/F Astrid kan inte trafikera Ronnebyån på grund av högt vattenstånd. Inställda bryggstopp är Ronneby centrum, Ronneby Brunn, Ronnebyhamn och Ronneby Marina. Vi kommer att köra turerna mellan Ekenäs och Karön. Driftstörningen gäller tills vidare.