Google Translate:

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

  Beskrivning: Pga av isbildning är vår trafikering av Hasslö- och Sturköpendeln inställd tillsvidare. Information om busstidtabell finner ni på www.blekingetrafiken.se

  Beskrivning: Just nu finns det vissa elleverantörer som uppger att de samarbetar med oss trots att detta inte stämmer.

  Kontaktperson: Har du några frågor kontakta vår kundservice på telefon 0455-783 75.

  Beskrivning: För att undvika trängsel i helgresandet i Östra skärgården sätter vi in extra turer med M/F Ungskär. En tur på fredagar kl. 15.00 och en på söndagar kl. 13.00. Dessa turer kompletterar redan befintliga turer och förhoppningen är att resandet ska sprida ut sig. Vi börjar köra dessa turer från fredagen den 20 november och tillsvidare.

  Kontaktperson: Välkommen att kontakta Skärgårdstrafiken på telefon 0455-783 30.

  Beskrivning: Vi har reducerat antal platser ombord för att du ska få en tryggare resa. Vi kan inte garantera plats ombord och det går inte att förboka biljett. Ibland kan du behöva vänta en stund i kö på nästa båttur. Se www.skargardstrafiken.com för aktuella turlistor. Tack för ditt tålamod och glad sommar!

  Kontaktperson: Välkommen att kontakta Skärgårdstrafiken på telefon 0455-783 30.

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

Ingen planerad driftinformation

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: Vi har ett större strömavbrott på Amiralitetsgatan med omnjed. Detta påverkar även vårt stadsnät i detta område.

  Orsak: Kabelfel hittat och vi har åter strömtillförsel igen sedan ca 14:45. Vi har kontrollerat och bevakat för att se så att nätet håller sig stabilt, vilket det nu gjort. Upplever man fortfarande problem så hänvisar vi våra kunder att ta kontakt med vår kundservice och meddela detta!

  Beskrivning: Vi har just nu ett strömavbrott på Amiralitetsgatan med omnejd, tekniker är på plats och felsöker. Påverkar även stadsnätet i detta området.

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning i ett av våra system vilket kan resultera i att man kan få svårt att få en IP tilldelad till sin enhet.

  Beskrivning: Just nu upplever vi stora störningar i hushållshämtningen på grund av det kraftiga snöfallet. Vi tömmer soporna efter hand, låt därför dina sopkärl stå framme tills dess att det är tömt.

  Beskrivning: Kunder kan temporärt uppleva kortare avbrott eller försämrad leverans. Störning förväntas pågå <3h

  Beskrivning: Vi har just nu en driftstörning på fjärrvärmen på Sturkö. Beräknat åtgärdat klockan 10.00

  Beskrivning: Planerad systemuppdatering lördagen den 13 februari klockan 7.00 till måndagen den 15 februari klockan 7.00. Mina sidor och appen kommer inte vara tillgängliga under den tiden.

  Beskrivning: På grund av is så kan inte Flaggskär trafikera Sturkö Bredavik - Handelshamnen. Alla turer är inställda tillsvidare.

  Beskrivning: Planerad systemuppdatering söndagen den 29 januari mellan klockan 22.00-00.00. Det påverkar inloggning och innehåll på Mina sidor och app.

  Beskrivning: Vi har en bekräftad kabelskada in till Amiralitetsgatan 26 vilket tyvärr gör att deras anslutning till vårt Stadsnät ligger nere.

  Orsak: Reparationsarbete klart och vi har åter länk på adressen.