Google Translate:

Driftinformation och felanmälan

Här hittar du aktuell, planerad och tidigare driftinformation

Aktuell driftinformation

Ingen aktuell driftinformation

Upplever du problem eller vill felanmäla skadegörelse, trasiga sopkärl eller något annat som inte står rätt till? På vår sida för felanmälan hittar du vem du ska kontakta

TILL FELANMÄLAN

Planerad driftinformation

Ingen planerad driftinformation

Tidigare driftinformation

  Beskrivning: Vi har en driftstörning som påverkar alla formulär på webben. Felet är nu åtgärdat och formulären fungerar som vanligt.

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning tisdag 18 juni till och med fredag 21 juni: Sätt ut dina kärl senast klockan 06:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Orsak: Med anledning av helgdag blir det förändringar i avfallshämtningen.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 12 juni kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:00 till 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett fjärrvärmearbete i Lyckeby onsdagen den 12/6 är de fastigheter som är anslutna till fjärrvärmenätet i området runt Axel W Anderssons väg, Augerumsvägen, Gästgivarevägan, Norra Kullevägen samt Carlandravägen utan värme och varmvatten mellan klockan 08.00 och klockan 14.00. Viss störning kan förekomma även efter klockan 14.00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Beskrivning: Just nu är det driftstörning i stadsnätet som påverkar fiber och bredbandstjänster. Orsaken är strömavbrott. Vi uppdaterar webben regelbundet kring hur långt felavhjälpningen har kommit. Tack för din förståelse.

  Nuvarande status: Felet avhjälpt leverans återställd

  Senast uppdaterad: 10 jun 14:43

  Referensnummer: 393

  Beskrivning: Pga tekniska problem med Gåsefjärden är turen kl 12:00 inställd. Vi beräknar att vara i trafik den 8/6 igen.

  Beskrivning: Just nu är det driftstörning i stadsnätet som påverkar fiber och bredbandstjänster. Orsaken är strömavbrott. Vi uppdaterar webben regelbundet kring hur långt felavhjälpningen har kommit. Tack för din förståelse.

  Nuvarande status: Felet avhjälpt leverans återställd

  Senast uppdaterad: 2 jun 18:20

  Referensnummer: 390

  Beskrivning: Just nu är det driftstörning i stadsnätet som påverkar fiber och bredbandstjänster. Orsaken är strömavbrott. Vi uppdaterar webben regelbundet kring hur långt felavhjälpningen har kommit. Tack för din förståelse.

  Nuvarande status: Felet avhjälpt leverans återställd

  Senast uppdaterad: 1 jun 16:32

  Referensnummer: 389

  Beskrivning: Fredagen den 31 maj stänger vi vår kundservice och reception klockan 14:00. Vår växel 0455-783 00 är öppen som vanligt till klockan 16:00. Vi välkomnar er varmt åter igen på måndag.

  Orsak: På grund av utbildning.

  Beskrivning: Vi har just nu en pågående driftstörning på Säljö och Knipehall *Uppdatering* Felet är nu åtgärdat och vi är åter i drift.*

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering onsdagen den 29 maj från klockan 16:00 till 18:00 kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Kort elavbrott pga åska, vilket påverkade även stadsnätet. Starttid: 09.10 Område: Blekinge Påverkan: El och Stadsnät Status: Avklarat Sluttid: 09.20

  Orsak: Åskan.

  Beskrivning: Elarbete genomförs på Trossö under dagen som även kan påverka stadsnätstjänster.

  Orsak: Planerat arbete

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering onsdagen den 22 maj från klockan 16:00 till 18:00 kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Pantmaskinen på Mältan återvinningscentral är ur funktion onsdag den 22 maj från klockan 9:00. Beräknas åter vara i bruk klockan 14:00.

  Orsak: På grund av reparation.

  Beskrivning: På grund av systemunderhåll den 16 maj från klockan 09:00 till 11:00 kan vissa störningar ske på teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 15 maj kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:00 till 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering måndagen den 13 maj från klockan 15:15 till 19:00 kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Det innebär att alla fastigheter som är anslutna till fjärrvärmenätet på Ramsövägen och Haglövägen kommer att vara utan värme och varmvatten från kl. 08.00 till kl. 14.00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl. 14.00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Inkoppling av fler fastigheter till fjärrvärmenätet på Saltö.

  Beskrivning: Pantmaskinen på Mältan återvinningscentral är ur funktion tillsvidare. Beräknas åter vara i bruk tidigast fredag den 10 maj.

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning tisdag 7 maj till och med torsdag 9 maj: Sätt ut dina kärl senast klockan 06:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: 9500 anläggningar i områdena Annebo, Lyckeby och Verkö blev drabbade av ett tekniskt fel som orsakade ett strömavbrott mellan ca 00.00-03.30. Omkoppling gjordes och strömmen var tillbaka i alla anläggningar 03.30.

  Orsak: 9500 anläggningar i områdena Annebo, Lyckeby och Verkö blev drabbade av ett tekniskt fel som orsakade ett strömavbrott mellan ca 00.00-03.30. Omkoppling gjordes och strömmen var tillbaka i alla anläggningar 03.30.

  Beskrivning: Vi upplever just nu problem i delar av Marieberg med strömmen, detta kan även påverka bredbandet för de som har fungerande ström.

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning tisdag 30 april till och med onsdag 1 maj: Sätt ut dina kärl senast klockan 06:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Pantmaskinen på Mältan återvinningscentral är ur funktion tillsvidare. Beräknas åter vara i bruk tidigast måndag eftermiddag den 29 april.

  Beskrivning: Vi har för närvarande en driftstörning på fiber och bredbandstjänster. Felavhjälpning pågår

  Orsak: System

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering tisdagen den 23 april från klockan 16:30 till 17:30 kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Tisdagen den 23 april kommer Affärsverken att utföra underhållsarbete på fjärrvärmenätet på Rosenholm. Arbetet innebär att samtliga fastigheter på Rosenholm som är anslutna till fjärrvärmenätet kommer att vara utan värme och varmvatten från kl. 16:00 till kl. 23:00 denna dag. Viss störning kan även förekomma efter kl. 23. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering tisdagen den 23 april från klockan 15:15 till 16:15 kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Driftstörning i Rödeby

  Beskrivning: Pga strömavbrott på Eons nät har vi en driftstörning på fiber och bredbandstjänster.

  Orsak: 3e part.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering torsdagen den 11 april från klockan 09:00 till 11:00 så kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 10 april kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering tisdagen den 9 april från klockan 16:30 till 17:30 så kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Driftstörning på grund av strömavbrott. Påverkade områden Rödeby, Fridlevstad, Tving, Holmsjö, Spjutsbygd och närliggande områen. Driftstörningen påverkar samtliga bredbandskunder i områdena

  Beskrivning: Problemet löst i överliggande elnät. "Det var ett planerat underhåll och i samband med det blev det ett mekaniskt fel. Någon form av utrustning, som var uttjänt, höll inte, berättar Björn Persson, presstalesperson på E.ON.

  Orsak: Problemet löst i överliggande elnät. "Det var ett planerat underhåll och i samband med det blev det ett mekaniskt fel. Någon form av utrustning, som var uttjänt, höll inte, berättar Björn Persson, presstalesperson på E.ON.

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning måndag 1 april till och med torsdag 4 april: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning tisdag 26 mars till och med fredag 29 mars: Sätt ut dina kärl senast klockan 06:00 dagen före ordinarie hämtning. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Eftersom Telenor har problem i sitt mobilnät kan vi för närvarande inte nås per telefon från andra operatörer än Telenor. Du kan istället nå oss på kundservice@affarsverken.se. Felsökning pågår hos Telenor.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering tisdagen den 19 mars från klockan 16:30 till 19:00 så kan vissa störningar ske på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av systemuppdatering den 19 mars från klockan 09:00 till 10:00 kan vissa störningar ske på teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Pågående störning i Galgamarken. Felavhjälpning pågår och montör är på plats. Fel avhjälp, drift återställd Starttid : 15.12 Sluttid : 16:07

  Orsak: Trasig brytare.

  Beskrivning: På grund av systemunderhåll den 14 mars från klockan 09:00 till 11:00 kan vissa störningar ske på teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 13 mars kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Vi har problem med att söka fram elområden, vilket innebär att det inte går att teckna elavtal via vår webb.

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 21 februari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:30 till klockan 17:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll torsdagen den 15 februari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 15 februari från klockan 09:00 till klockan 10:00 kan vissa störningar ske på teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Trummenäspendeln är inställd tills vidare pga tekniska problem.

  Orsak: Är åter i bruk! Tekniska problem

  Beskrivning: Ca 100 kunder på Långö saknar en fas.

  Orsak: Ett kabelskåp har blivit påkört

  Beskrivning: Driftstörning Trossö Felet är avhjälpt 15.00

  Orsak: Skadad högspänningskabel

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 10 januari kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Vi har en skadad fiberkabel som påverkar kunder i Öljersjö. Montörer lägger helt ny fiberkabel på skadade sträckan, kommer att ta både idag och i morgon för dem, Prel klartid enligt montör är Torsdag 11/1 .

  Orsak: Skadad fiberkabel

  Beskrivning: Felavhjälpning pågår

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning måndag 1 januari: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: Du som har ordinarie hämtning måndag 25 december och tisdag 26 december: Sätt ut dina kärl senast klockan 6:00 på ordinarie hämtningsdag. Viss förskjutning kan ske, så låt kärlen stå tills de är tömda. Tack för hjälpen!

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 13 december kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Planerat arbete som innebär att fastigheter som är anslutna till fjärrvärmenätet blir utan värme och varmvatten mellan klockan 09.00 och 13.00 den 6/12.

  Orsak: Planerat arbete

  Beskrivning: På grund av ett planerat underhåll från vår BankID-leverantör onsdagen den 6 december från klockan 8.00 till klockan 9.00 påverkas inloggningarna på våra kundsidor. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta orsakar. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: Planerat avbrott pga elarbete på vår stadsnätsnode i Fridlevstad. Kommer att påverkar Fridlevstad med omnejd under denna tid.

  Orsak: Elarbete på noden

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering tisdagen den 28 november från klockan 09:00 till klockan 13:00 så fungerar inga formulär på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: På grund av en planerad systemuppdatering måndagen den 27 november från klockan 16:30 till klockan 21:00 så fungerar inga formulär på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Planerat arbete i elnätet i Rödeby under natten, Affärsverkens bredbandskunder i området kan uppleva avbrott under arbetet.

  Orsak: Planerat arbete av Rödeby elverk

  Beskrivning: På grund av ett planerat systemunderhåll onsdagen den 15 november kan vissa störningar ske på affarsverken.se från klockan 16:45 till klockan 22:00. Tack för din förståelse!

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 15 november från klockan 09:00 till klockan 09:30 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Driftstörningar i Vallby och Duverum under fredagen 10/11 på Stadsnätet. Pga omkoppling vid nya E22.

  Beskrivning: Driftstörningar i Vallby, Vinberga och Dragda under onsdag och torsdag på Stadsnätet. Pga omkoppling vid nya E22.

  Beskrivning: Onsdagen den 8 november kommer fastigheter på Borgmästaregatan, Borgmästarekajen, Rådhusgatan samt Stortorget att vara utan värme och varmvatten från kl. 07:30 till kl. 19:00, vissa fastigheter kan påverkas fram till midnatt. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Större underhållsarbete på fjärrvärmenätet

  Beskrivning: Onsdagen den 1 november kommer anslutna fastigheter på Vallmovägen, Solrosvägen samt Violvägen i Lyckeby att vara utan värme och varmvatten från kl. 08.00 till kl. 15.00. Viss störning kan även förekomma efter kl. 15.00. Kallvattnet påverkas inte av avstängningen.

  Orsak: Inkoppling av fler fastigheter till fjärrvärmenätet

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 31 oktober från klockan 21:00 till klockan 22:00 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Kabelskåpsbyte på Saltövägen, Bollögatan och Tromtögatan.

  Beskrivning: Problemet orsakat av större driftstörning i vårt elnät.

  Orsak: Problemet är nu löst vi har både El- och Stadsnätsfunktioner åter. Felorsak - Driftstörning i vårt elnät

  Beskrivning: Felsökning pågår

  Orsak: Problemet löst, allt åter i drift igen. Felorsak - Driftstörning i vårt elnät.

  Beskrivning: Just nu har vi en störning på Stadsnätet på Knösö. Detta pga ett strömavbrott. Felavhjälpning pågår så snart vädret har lugnat sig.

  Beskrivning: Driftstörning Verkö samt Knösö. Felavhjälpning fortsätter vid 08:00. På grund av hårda vindar.

  Beskrivning: Vi har en bekräftad kabelskada som påverkar kunder längs med Duverumsvägen, felet är lokaliserat och reparationsarbete är påbörjat.

  Orsak: Kabelskada Denna är löst

  Beskrivning: På grund av hård vind och högt vattenstånd gäller följande: Fredag 20/10 går turen endast till Stenhamn kl 15:10 med avresa från Grebbegården. Alla övriga turer är inställda. Lördag 21/10 går turen kl 15:10 till samtliga öar utom Långören. Förmiddagsturen är inställd. Observera att vi inte avgår från Yttre Park, utan från Grebbegården vid dessa avgångar.

  Orsak: Hård vind och högt vattenstånd

  Beskrivning: På grund av en systemuppdatering den 11 oktober från klockan 09:00 till klockan 09:30 så går det inte att teckna elavtal på affarsverken.se. Tack för din förståelse.

  Beskrivning: Just nu är det driftstörning i stadsnätet som påverkar fiber och bredbandstjänster. Orsaken är strömavbrott. Vi uppdaterar webben regelbundet kring hur långt felavhjälpningen har kommit. Tack för din förståelse.

  Nuvarande status: Felet avhjälpt leverans återställd

  Senast uppdaterad: 2 jun 18:20

  Referensnummer: 391