Google Translate:

Faktura och betalning

Hos oss kan du betala din faktura på olika sätt. Du väljer själv det som passar dig bäst. Oavsett fakturaform tar vi inte ut någon faktureringsavgift.

Information till företagare med anledning av Coronaviruset
Affärsverken vidtar åtgärder som underlättar för det lokala näringslivet och gör det möjligt för företagare att få anstånd med betalningar. Vi bedömer från fall till fall. Skicka in din ansökan om anstånd till kredit@affarsverken.se.

E-faktura

E-faktura är en elektronisk faktura, som du betalar via din internetbank. Tjänsten gör att du kan ta emot och betala din faktura oavsett var du befinner dig bara du har tillgång till din internetbank. Det är ett både smidigt och miljövänligt alternativ.

Även om du har autogiro så kan du få e-faktura och fakturabeloppet dras som tidigare från ditt bankkonto på förfallodagen.

Kontakta och anmäl dig hos din internetbank eller genom formuläret nedan om du vill ha e-faktura. Efter att dina uppgifter har blivit registrerade ändras din betalning till e-faktura.

Beställ e-faktura

E-postfaktura

E-postfaktura är en elektronisk faktura som skickas till din e-postadress. E-postfaktura beställer du enkelt på webben.

Beställ e-postfaktura

 

Pappersfaktura

En pappersfaktura skickas hem till dig och kan betalas via bankgiro på din internetbank eller på ditt lokala bankkontor. Du har också möjligheten att besöka vår reception på Norra Smedjegatan 53 i Karlskrona och betala kontant eller med kort.

Se öppettider i sidans fot.

Autogiro

Via autogiro sker betalningen automatiskt genom att fakturabeloppet dras från ditt konto. Ansök om autogiro genom att beställa genom länkarna nedan, skicka in blanketten till oss eller enklast genom din internetbank.

BESTÄLL AUTOGIRO

Autogiroblankett.pdf

 BESTÄLL AUTOGIRO FÖR RENHÅLLNING

Autogiroblankett Renhållning.pdf

Kivra

På Affärsverken jobbar vi ständigt med att minska vår klimatpåverkan och underlätta vardagen för dig som kund. Därför har vi anslutit oss till Kivra - en tjänst för digital post från företag och myndigheter. Den är gratis, säker och bra för miljön! Tjänsten är för dig som är privatperson.

 

Affärsverkens betalningsuppgifter

Organisationsnummer: 556049-4733 (Affärsverken Karlskrona AB)
Bankgironr: 455-5652, 494-2611 (Avfallstjänster)
IBAN: SE72 8000 0816 9590 3529 6855
Bank-id (BIC): SWEDSESS

Vanliga frågor och svar

    OCR nummer och fakturanummer är samma sak, dem kan du hitta på fakturan.

    Kivras support tar gärna hand om dina frågor relaterade till tjänsten och dem når du via 08-533 335 37 och support@kivra.com.