Beskrivning: På grund av tekniska problem med M/F Astrid är turerna inställda tillsvidare.

Google Translate:

Beskrivning: På grund av tekniska problem med M/F Astrid är turerna inställda tillsvidare.

Kraftfulla företagslösningar

Vi på Affärsverken har levererat el till företag sedan 1907 och vet vad som krävs för att vara en bra samarbetspartner för näringsliv och fastighetsägare. Våra kunder uppskattar att vi är stora nog att lita på, men små nog för att vårda våra relationer.

El för företag

Teckna elavtal direkt

Förbrukar företaget mindre än 100 000 kWh per år? Då kan ni enkelt teckna något av våra elavtal här. Ni får all el från förnybara energikällor som till exempel solenergi, vindkraft, vattenkraft eller biobränsle.

 

El för företag

Skräddarsytt för ditt företag

Förbrukar företaget mer än 100 000 kWh per år? Då kan vi skapa elavtal särskilt anpassade för er verksamhet. För oss betyder god kundservice samma sak som personlig service. Som företagskund får du en kontaktperson som ser till just dina behov.

Våra krafthandlare håller koll

Affärsverkens professionella krafthandlare jagar ständigt bästa möjliga elpris för Affärsverkens kunder. De köper in elkontrakt för närmaste månaden och ända upp till tio år framåt i tiden.

Gör ett miljömedvetet val

Som företagskund kan du minska din miljöpåverkan och samtidigt stärka din miljöprofilering. Hos Affärsverken kan du därför välja att köpa el från förnybara energikällor som till exempel sol, vind, vatten eller biobränslen.

Energiomställningen

Sverige ska ställa om till 100 procent förnybar elproduktion till 2040 vilket kommer kräva stora förändringar.

Vad som behöver göras för att klara omställningen står i fokus och branschen testar sig fram. Hur bygger vi på Affärsverken den optimala lösningen för kunden, Karlskrona, regionen eller ett ännu större perspektiv? Projektet Affärsverken Flex syftar till att hitta konkreta och hållbara lösningar för att skapa balans tillsammans.

Affärsverken Flex antar energiutmaningen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad med nyheter kring våra lösningar och tjänster allt eftersom projektet fortlöper.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Logga in och hantera dina tjänster

Du får en översikt över din elförbrukning och kan jämföra den med tidigare år. Du kan se information om dina anläggningar och sök faktura.

Energitjänster

Smartare förbrukning

Med våra energitjänster får du bättre koll på förbrukningen i din fastighet.

Solenergi

Investera i solceller

Producera miljövänlig el och sänk kostnaderna. Vi erbjuder kompletta solcellspaket med installation.

{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}
{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}