Google Translate:

Upplevelser i skärgården

Avstånden mellan öarna i Blekinge skärgård är precis lagom långa för spännande utflykter. Åk runt en liten stund eller njut av en hel dag på sjön.

Tack för i sommar!

Det har varit en fantastisk sommar för oss på skärgårdstrafiken. Det är tack vare alla er som kom och upplevde skärgården tillsammans med oss. Stort tack!

Vi börjar redan ladda för nästa sommar, men du måste inte vänta till dess för att uppleva Karlskrona skärgård. Vi kör flera turer året om - även höst, vinter och vår.

Skärgårdstur i Nättrabyån

Åk med ombyggda ångbåten M/F Axel längs den idylliska Nättrabyån.

1 timme och 30 minuter.

Östra skärgården

Upplev genuint skärgårdsliv och slående vacker natur under en dag.

3 timmar och 15 minuter.

Hop-on Hop-off

Hop-on Hop-off är det perfekta sättet att få ut det bästa av sommaren och staden i havet. Gör spännande bryggstopp runt Trossö i Karlskrona.

Rundtur i världsarvet

Se delar av Karlskronas världsarv som Drottningsskärs kastell och Kungsholms fort.

2 timmar.

Östra skärgården från Yttre Park

En reguljär tur som används av både öbor och turister. Utgå från Yttre Park och Torhamn och res ut till Långören, Inlängan, Stenshamn och Ungskär.

1 timme och 30 minuter.

Slutsålt!

Kvällskryssning

Följ med ut på en av våra populära kvällskryssningar med tillhörande sommarmeny. Rutten kan variera beroende på väder och vind.

2 timmar

Slutsålt!

Berättarkväll

Under sommaren erbjuder vi båtturer med berättarkvällar om den sovjetiska ubåten U137 som grundstötte i Gåsefjärden och riktade världens blickar mot Karlskrona.

4 timmar

Ronneby till Tjärö

Ta båten från Ronneby marina hela vägen till Tjärö i Karlshamns kommun och njut av Blekingekusten.

Tur längs Ronnebyån

Åk genom vackra Ronnebyån längs den historiska Brunnsparken.

1 timme.

Marinmuseum

Marinmuseum är en storslagen samling av svensk örlogshistoria och ett av södra Sveriges populäraste utflyktsmål. Ta dig dit med Hop-on Hop-off-båtarna.

Wämöparken

Besök historiska Wämöparken med sin lilla djurpark, lekplats, strövstigar och kulturbyggnader. Ta dig dit med M/F Gåsefjärden, som är en av våra Hop-on Hop-off-båtar

Brändaholm

Åk ut till vykortsvackra Brändaholm med sina klassiska kolonistugor och passa på att besöka Dragsö med badplats, strövområden och camping.