Beskrivning: På grund av tekniska problem med M/F Astrid är turerna inställda tillsvidare.

Google Translate:

Beskrivning: På grund av tekniska problem med M/F Astrid är turerna inställda tillsvidare.

Solenergi

Solen – varje dag världens bästa energikälla

När den skiner in genom en glipa i persiennen och väcker dig. När den bländar dig i vågblänket på stranden. När den ger dig en ljummen kväll full av familj och vänner. Då skapar den världens bästa energi åt dig, om och om igen utan att den förbrukas. Det är knappt det går att förstå men solen jobbar för dig.

Precis alla kan få solenergi

Det spelar ingen roll om du bor i lägenhet eller hus – du kan se till att du får ta del av solenergin. Antingen skapar du din energi genom egna solpaneler eller så blir du en del av vår solpark. En investering i dig själv och framtiden.

Skapa din egen solenergi

Med egna solceller gör du inte bara en hållbar insats – du sänker också dina elkostnader. Vi hjälper dig hela vägen. Bra, eller hur?

Tillsammans i solparken

Det går att producera egen solenergi utan att ha solceller hemma. Andelsägarna i Karlskrona Solpark bidrar tillsammans till en hållbar framtid när grön el produceras av solens strålar.

Batterier

Lagra din solenergi

Har du solceller hemma eller på företaget? Då kan du lagra solenergin i ett batteri, så att du kan använda den när du behöver den som bäst!

Mikroproduktion

Sälj din överskottsel

Ny teknik gör det möjligt för dig att producera egen el. Det du förbrukar kostar dig inget och det eventuella överskottet kan du sälja.

Företag

Solenergi för företag

Säkra ditt företag för framtidens elkostnader och stärk miljöprofilen. Vi har flera företagstjänster och kan ta fram en hållbar helhetslösning.

5 skäl att investera i solenergi

  • Du blir delvis självförsörjande och producerar 100 procent förnybar el.
  • Sälj din överskottsel och sprid hållbar energi i ditt område.
  • Solceller har lång livslängd och ger garanterad avkastning varje år.
  • Egna solceller ökar värdet på ditt hus.
  • Sänkta elkostnader och mindre påverkan av elmarknadens upp- och nedgångar.

Solenergi från Karlskrona

På Affärsverken satsar vi på långsiktighet och hållbarhet i allt vi gör. Och satsningen på förnybar energi som en del av Karlskronas utveckling är vår allra viktigaste.