Available in:

English

Google Translate:

Hur och var vill du åka?

Välj linje nedan eller klicka på kartan för att se tider och priser för din resa. 

Just nu kan vi inte visa turerna, kom tillbaka senare.

Vill du åka bilfärjan från Trossö till Aspö? Du hittar information om Aspöleden på Trafikverkets hemsida.

Frågor och svar

  Du kan ta med dig cykel ombord i mån av plats. Det kostar 15 kr extra/cykel. Axel kan ta 4 cyklar, Gåsefjärden 4 cyklar, Flaggskär 15 cyklar och Wittus 2 cyklar från Fisktorget till Yttre Park, men inte längre. Ska du längre ut i skärgården finns cyklar att hyra på Stenshamn (Pelles Sjöbod 0709-81 66 78), men inte på de andra öarna.

  Det går bra att ta med djur ombord på våra båtar. Om någon ombord är allergisk, så ber vi er att vara ute på däck.

  I mån av plats kan vi ta med barnvagnar ombord utan extra kostnad.

  Om du ska komma ombord med rullstol rekommenderar i första hand M/F Axel. Permobiler är oftast osmidiga att få ombord. Är det större sällskap som är rullstolsburna går det bra att göra plats, men då vill vi att ni förbokar.

  Det finns toalett ombord på alla båtar utom på M/F Astrid. Toaletten på M/F Ljungskär är hcp-anpassad.

  Din biljett köper du ombord på båten. Du betalar kontant (SEK och EURO), med bankkort eller med Swish. Reser du från Fisktorget köper du alltid din biljett i informationskiosken vid bryggan innan du går ombord.

  Vi får lov att boka upp 50 procent av kapaciteten ombord på våra båtar, förutom Flaggskär, Annaskär, Ljungskär och Astrid. Du kan boka biljett genom att ringa, maila eller besöka kiosken på Fisktorget.

  Här hittar du alla våra turer.

  Hop-on Hop-off startar 24 juni 2019. Här hittar du tidtabell och priser.

  Sommarkortet från Blekingetrafiken gäller på båtarna. Du kan köpa Sommarkortet på Turistbyrån i Karlskrona, hos Blekingetrafikens ombud på stationen i Karlskrona och Ronneby eller via Blekingetrafiken

  Här kan du boka våra event.

  För att se tider och priser så väljer du vilken tur du är intresserad av på sidan för våra tidtabeller eller ladda ner skärgårdskartan som pdf