Beskrivning: På grund av tekniska problem med M/F Astrid är turerna inställda tillsvidare.

Google Translate:

Beskrivning: På grund av tekniska problem med M/F Astrid är turerna inställda tillsvidare.

Nyhet 19 juni 2024

Tävla med M/F Elleskär!

I midsommarhelgen kör vi extra turer för att du lätt ska kunna ta dig till helgens festligheter. Åker du med elbåten M/F Elleskär mellan den 20 till 30 juni kan du vinna fin fina priser till sommarens upplevelser!

Mellan den 20 till 30 juni kan du tävla när du åker med M/F Elleskär. Skanna qr-koden på stolsryggen och fyll i uppgifterna så har du möjlighet att vinna biljetter till sommarens bästa upplevelser! I potten ligger biljetter till Karlskrona Skärgårdsfest, presentkort på Dragsö Campings äventyrsminigolf samt presentkort på turer med skärgårdsbåtarna. Det går bra att tävla varje gång du åker med M/F Elleskär under tävlingsperioden.

Extra turer

Lövmarknaden och midsommarhelgen är speciella för oss karlskronabor och att åka skärgårdsbåt är ofta en del av traditionen. Därför kör vi som vanligt extrainsatta turer under helgen.

Från torsdag 20 juni till lördag 22 juni har M/F Elleskär utökade avgångstider mellan klockan 11.30 till 19.30. Även M/F Axel och M/F Flaggskär kör extra turer under samma period.

Från den 24 juni börjar båtarna köra dagligen och ännu fler turer. Se tidtabeller på skargardstrafiken.com

Välkommen ombord och ha en skön sommar med skärgårdstrafiken!