Google Translate:

Nyhet 29 februari 2024

Nytt nummer av magasinet #HI

Nu finns ett nytt nummer ute av #HI, Affärsverkens eget magasin om innovation och hållbarhet. Här lyfter vi blicken och tittar både på vad som händer i omvärlden och i Karlskrona. Du kan läsa om hur vi bygger för framtiden, energi i förändring, cirkulära tankesätt och smarta uppkopplade lösningar. Mycket spännande läsning med andra ord!

Framtiden är här. Det är åtminstone nu den måste formas. Världen står inför stora utmaningar och vi behöver ändra vårt sätt att leva. Detta är något som länder, organisationer och företag arbetar med på alla fronter. Några av alla innovativa lösningarna skriver vi om i #HI.

– Affärsverken kan inte lösa de globala problemen, men vi kan ta ansvar i Karlskrona. Vi bygger en smart uppkopplad stad, driver cirkulär utveckling och tar en stark position i den pågående energiomställningen, säger Anna Wallin vd på Affärsverken.

Inspirerande läsning

Den här gången handlar #HI mycket om vikten av återbruk, både när det gäller textilier och byggmaterial. Vi tar en titt på hur 3D-printning kan forma framtidens tillverkningsindustri och gör ett reportage om eldrivna fordon – som inte är bilar. Dessutom berättar vi en hel del om energiomställningen som är en av samhällets stora utmaningar de närmaste åren, samt vad vi på Affärsverken kan göra för att bidra. Hållbara lösningar och djärva idéer som vi hoppas ska inspirera och sprida kunskap.

Vill du ha ett magasin?

Du träffar oss från Affärsverken på The Pot 29 februari till 6 mars. Välkommen dit för att få ditt exemplar av magasinet, en kopp kaffe och prata med oss en stund.

#HI 2024