Google Translate:

Ett förmånligt elavtal för dig som campingägare

Vi har många års erfarenhet av elhandel och förvaltar idag ett antal stora kontrakt över hela landet. Med oss som samarbetspartner får ni inte bara ett förmånligt elavtal och kontroll på er energiförbrukning utan även en besparingsmöjlighet. Vi erbjuder 100% förnybar el, bra för er och bra för miljön!

Ett elavtal för dig

Under 2019 blev vi associerad partner inom SCR och kan därför erbjuda er ett gemensamt elavtal för alla medlemmar. Med 100% förnybar el!

Schysst elhandel

Affärsverken är granskade och godkända enligt Energiföretagens certifikat ”Schysst Elhandel”! Detta innebär att vi uppfyller 17 kundlöften som energibranschen har satt upp med kundernas bästa i åtanke. Affärsverken är därmed ett av de tio första företagen i Sverige att certifiera sig!

Solcellspaket

Solceller är en bra investering. Panelerna håller länge och ger garanterad avkastning vilket ökar värdet på din fastighet. Dessutom bidrar du till mer förnybar el på marknaden och kan sälja ditt eventuella elöverskott. Du har 3 % rabatt på våra solcellspaket.

Bli andelsägare i Karlskrona Solpark

Som andelsägare i Karlskrona Solpark får du förnybar energi från Sveriges soligaste stad, sänkta energikostnader genom att vi gör avdrag för din produktion på fakturan och enkel tillgång. Du slipper bekymra dig för att montera hemma på taket samtidigt som du gör en insats för miljön.

"Affärsverken är ett modernt företag med en hög tjänsteutvecklingstakt, vilket gynnar vår verksamhet. De har ett stort kundfokus och är duktiga på att hitta kostnadseffektiva lösningar som passar just oss. Det är lätt att få kontakt och de är snabba på att återkoppla, viktiga faktorer när vi valde elleverantör. Jag har mycket goda erfarenheter av vårt samarbete och kan rekommendera dem som elleverantör."

- Thomas Berg, VD Dragsö Bad & Camping, Karlskrona.

Företag och flerbostadshus

Laddboxar och laddstolpar för dina behov

Vi erbjuder laddboxar och laddstolpar för säker och effektiv fordonsladdning i anslutning till flerbostadshus eller företag. Laddarna går att komplettera med Wifi-modul och RFID-läsare och kan då låsas för att förhindra att obehöriga kommer åt dem. Det finns en rad olika modeller beroende på hur snabb laddning du vill erbjuda. Om det inte finns lämplig vägg att sätta boxen på kan den markmonteras på stativ. De går även att sätta på befintliga stolpar för motorvärmare.

{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}

{{name}}

{{profession}}

{{phone}} {{email}}