Google Translate:

Konferens ombord

Ombord på vår båt M/F Ljungskär finns all utrustning du behöver för en lyckad konferens för ditt företag. Båten har kapacitet upp till 75 personer. Kombinera konferensen med en middag eller after work ombord. Hoppa i land och kör teambuilding innan ni åker vidare. Att hyra vår båt M/F Ljungskär för konferens går lika bra även om den ligger kvar vid kajen. Fundera på vad ni vill göra för att er konferens ska bli extra minnesvärd. Vi har möjligheterna.

Ljungskär båt

I salongen kan du möblera, med bord och stolar, som passar det just dig. Välkommen att ta med egen mat men eftersom vi har serveringstillstånd under vissa perioder kan du inte ta med egen alkoholhaltig dryck, den kan du beställa av oss.

Vi kan hjälpa till med bokning av skärgårdsguide eller löva båten, när det är säsong för lövträd, mot en extra kostnad.

Kapacitet och tillgänglighet

Ljungskär har plats för 148 passagerare varav 76 sittande vid bord i salongen. Båten kan ta ombord rullstolar och det finns hiss ner till salongen, men inte till soldäck. Det finns två toaletter, men de är inte tillgänglighetsanpassade. Dina fyrbenta vänner är välkomna. Vi har WiFi ombord och vill du använda mikrofon eller ansluta musikspelare kan du göra det med 3,5 mm kontakt.

Lämpliga platser för påstigning är Fisktorget, Pottholmen, Skärva, Kungsbron, Marinmuseum.

Priser

Pris från 10 900 kronor inklusive moms, pris per tillkommande timme 5 450 kronor. I priset ingår besättning, två timmars körning, körtiden räknas från och till Fisktorget och slutstädning.

Våra skärgårdsbåtar kör reguljära turer under högsäsong, vilket kan begränsa tillgången vissa tider. Kom med era frågor så löser vi det tillsammans.

Ljungskär interiör
Ljungskär interiör projektor

Börja med en bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort. Kontakta oss gärna på 0455-783 30 eller skargardstrafiken@affarsverken.se om du har några frågor.