Google Translate:

Chartra M/F Gåsefjärden

Vår populära skärgårdsbåt Gåsefjärden passar utmärkt för fest, bröllop, middagar, mingel och transporter. Välkommen att ta med egen mat och dryck.

Gåsefjärden båt

Gåsefjärden har två avdelade salonger och ett fantastiskt soldäck. Båten som utgår från Fisktorget i centrala Karlskrona kan ta dig runt huvudön, Trossö, eller varför inte ta en tur ut i östra skärgården där du möter ett rikt djurliv. Du kanske träffar på både säl och havsörn. Lämpliga platser runt Trossö för påstigning är Fisktorget, Pottholmen, Skärva, Kungsbron och Marinmuseum.

Vi kan hjälpa till med bokning av skärgårdsguide eller löva båten, när det är säsong för lövträd, mot en extra kostnad.

Kapacitet och tillgänglighet

Gåsefjärden har plats för 114 passagerare varav 96 sittande vid bord i salongen. Båten är inte tillgänglighetsanpassad, det är trappor till salongen och upp på däck. Det finns toalett, men den är inte tillgänglighetsanpassad. Dina fyrbenta vänner är välkomna. Vi har WiFi ombord och vill du använda mikrofon eller ansluta musikspelare kan du göra det med 3,5 mm kontakt.

Priser

Pris från 9 800 kronor inklusive moms, pris per tillkommande timme 4 900 kronor. I priset ingår besättning, två timmars körning, körtiden räknas från och till Fisktorget och slutstädning.

Gåsefjärden interiör
Gåsefjärden interiör

Börja med en bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort. Kontakta oss gärna på 0455-783 30 eller skargardstrafiken@affarsverken.se om du har några frågor.