Google Translate:

Chartra din egen skärgårdsbåt

Att chartra en egen skärgårdsbåt av Affärsverken är fullt möjligt. Det kräver bara lite planering. Tänker du dig ett skärgårdsbröllop, en kick off med företaget, en speciell födelsedagsfest eller bara en annorlunda transport mellan öarna, så kan vi hjälpa dig.

Den vanligaste typen av charter är företagsevent eller bröllop. Det kan röra sig om vigsel, kanske en företagskonferens med en liten skärgårdstur eller en härlig transport till en festlokal. Allt går att lösa. Det du måste tänka på är hur många som ingår i sällskapet så att båten räcker till. Ska det finnas serveringstillstånd ombord? Hur lång tid vill ni vara ute till havs? Av naturliga skäl vill de flesta chartra båt under högsäsong i juli, vilket kan vara svårt eftersom alla båtarna kör reguljära turer dagligen. Men det finns lösningar. Vissa båtar kommer in tidigare om du kan tänka dig en kvällstur. Annars är det störst tillgänglighet för bokningar i maj, juni och september. Men stirra dig inte blind på sommaren. Östra skärgården är magiskt vacker även under vinterhalvåret. För att få uppleva det chartrar man vår båt M/F Ungskär som utgår från Yttre Park.

Vi på Affärsverken kan allt om båtarna, hur lång tid turerna tar och de praktiska detaljerna om båten till exempel ska smyckas. Vi stämmer av med dig kontinuerligt för att ro din skärgårdsupplevelse i hamn.

Börja med en bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort. Kontakta oss gärna på 0455-783 30 eller skargardstrafiken@affarsverken.se om du har några frågor.