Google Translate:

Chartra M/F Axel

Du kan chartra Axel, vår klassiska ombyggda ångbåt. Axel är en båt med mycket charm och gamla interiörer, som utgår från Fisktorget i centrala Karlskrona. En båt som passar för trevligt mingel med enklare förtäring där vi åker bland öar, skärgård och har möjlighet att göra strandhugg. Välkommen att ta med egen mat och dryck.

Axel båt

Vi kan hjälpa till med bokning av skärgårdsguide eller löva båten, när det är säsong för lövträd, mot en extra kostnad.

Kapacitet och tillgänglighet

Axel har plats för 90 passagerare varav 35 sittande vid bord i salongen. Du kan gå ut på fördäck och på akterdäck finns ett fåtal sittplatser. Båten kan ta ombord lätta rullstolar men endast vid Fisktorget. Det finns toalett, men den är inte tillgänglighetsanpassad. Dina fyrbenta vänner är välkomna. Vi har WiFi ombord och vill du använda mikrofon eller ansluta musikspelare kan du göra det med 3,5 mm kontakt.

Lämpliga platser för påstigning är Fisktorget.

Priser

Pris från 8 600 kronor inklusive moms, pris per tillkommande timme 4 900 kronor. I priset ingår besättning, två timmars körning, körtiden räknas från och till Fisktorget och slutstädning.

Axel interiör
Axel interiör

Börja med en bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer till dig inom kort. Kontakta oss gärna på 0455-783 30 eller skargardstrafiken@affarsverken.se om du har några frågor.