Google Translate:

Chartra din egen skärgårdsbåt

Att hyra en egen skärgårdsbåt av Affärsverken är fullt möjligt. Det kräver bara lite planering. Tänker du dig ett skärgårdsbröllop, en speciell födelsedagsfest eller bara en annorlunda transport mellan öarna, så kan vi hjälpa dig.

– Den vanligaste typen av charter är företagsevent eller bröllop, berättar Linda Olsson på Skärgårdstrafiken. Det kan röra sig om vigsel ombord, kanske en företags-kick off med en liten skärgårdstur eller en härlig transport till en festlokal. Allt går att lösa. Det man måste tänka på är hur många man är i sällskapet så att båten räcker till. Ska det finnas serveringstillstånd ombord? Hur lång tid vill man vara ute till havs? Av naturliga skäl är det flest som vill hyra under högsäsong i juli, vilket kan vara svårt eftersom alla båtarna kör reguljära turer. Men det finns lösningar på det också. Vissa båtar kommer in tidigare om man kan tänka sig en kvällstur. Annars är det maj, juni och september som har mest ledigt i bokningskalendern. Sedan ska man inte stirra sig blind på sommaren. Östra skärgården är magiskt vacker även under vinterhalvåret. För att få uppleva det hyr man vår båt M/F Ungskär som utgår från Yttre Park.

Linda vet av erfarenhet att det är mycket att tänka på när man skapar event på sjön. Därför vill hon slå ett slag för Skärgårdstrafikens roll som projektledare.

– Vi kan allt om båtarna, hur lång tid rutterna tar och har alla kontakter för att sy ihop paket med catering, hotell, ribbåtar och guidade rundturer om man vill, fortsätter Linda. Vi stämmer av med kunden kontinuerligt och anpassar om planerna ändras längs vägen. Som kund är det skönt att slippa ansvara för de bitarna. Det är smidigare att låta oss ta hela projektet i hamn.

Här på webben finns mer information om båtarna, priser och möjlighet att göra bokningsförfrågan. Därefter blir du kontaktad för att diskutera detaljerna.

Gör bokningsförfrågan här