Beskrivning: På grund av hårda vindar trafikerar Kustlinjen endast Ronneby-Karlshamn. Gäller tillsvidare.
Orsak: Hårda vindar.
Kontaktperson: Välkomna att kontakta Skärgårdstrafiken på telefon 0455-783 30.

Google Translate:

Beskrivning: På grund av hårda vindar trafikerar Kustlinjen endast Ronneby-Karlshamn. Gäller tillsvidare.
Orsak: Hårda vindar.
Kontaktperson: Välkomna att kontakta Skärgårdstrafiken på telefon 0455-783 30.
Jobb 09 april 2019

Distributionselektriker

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som distributionselektriker kommer du att arbeta med nätanslutningar, felavhjälpning, gatubelysning, underhåll och nybyggnation inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV.

Utbildning och erfarenhet

Vi förutsätter att du har dokumenterad, genomförd utbildning som elektriker med elinriktning på gymnasienivå samt praktisk erfarenhet från elinstallationsarbete och eldistributionsarbete. För att lyckas i denna roll krävs erfarenhet av att arbeta med EBR, ESA och starkströmsföreskrifterna. Du behärskar också svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och att driva arbetet framåt. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Egenskaper vi värdesätter är samarbetsförmåga, öppenhet, vilja och förmåga att i gruppen ta ansvar för våra processer. Du delar våra värdeord: Omtanke, Närhet och Affärsmässighet.

Körkortskrav

B

Arbetstid och omfattning

Heltid

Lön

Fast månadslön

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan via e-post till sokajobb@affarsverken.se. Märk din ansökan med "Distributionselektriker, Dnr 2019/94 2.7.1"
Ansökning sker löpande.

Kontaktperson

Andreas Johansson Operativ chef
0708-78 33 49
andreas.johansson@affarsverken.se

Facklig företrädare

John Westergren, SEKO
0455 – 783 18
john.westergren@affarsverken.se