Google Translate:

Jobb 07 september 2020

Digitalt driven kollega till vårt marknadsteam

Affärsverken söker en kollega på marknadsavdelningen som kan driva, prioritera och samordna övergripande digitala kommunikationsfrågor vad gäller struktur, design, innehåll, funktionalitet, upplevelse, tillgänglighet och användbarhet. Detta sker i samarbete med främst kundservice och försäljning, i syfte att stärka varumärket.

Under de senaste åren har vi utvecklat vår webb och app. Nu behöver vi en person som kan vidareutveckla kanalerna för en bättre användarupplevelse och stärka vår digitala närvaro med digitala tjänster. En person som kan bidra till att utveckla vår digitala kommunikation. Kundvärde och användarvänlighet är fokus, för att få fler nöjda kunder och ökad försäljning. Du kommer att arbeta tätt med övriga organisationen i den agila utvecklingsprocessen och ansvara för marknadsenhetens del av utvecklingen genom att sätta upp och prioritera backlogg och i samarbete tätt med interna och externa konsulter (utvecklare, designers etcetera). Du följer upp och analyserar statistik och användarbeteenden, håller koll på trender och nya möjligheter.

Vi söker

Vi söker en erfaren person som med användarens perspektiv hittar bästa tänkbara lösningar, såväl kommunikativa som tekniska. Med erfarenhet av digitala projekt kan du tillsammans med marknadskommunikatörer, säljare och it - avdelningen vara en god beställare till vår webbyrå. Du har arbetat med interna webb och app-utvecklingsprojekt i många år och har ett brinnande intresse för digital kommunikation och kännedom om den bakomliggande tekniken. Du kommer att arbeta strategiskt och operativt i nära samarbete med övriga företaget och våra samarbetspartners. Du leder och driver projekt från kartläggning och analys, test, genomförande till lansering. Dessutom har du förmågan att själv producera vissa delar. Vi arbetar agilt och kundorienterat, därför är det avgörande att du har erfarenhet av detta arbetssätt.

Din profil:

 • Relevant utbildning.
 • Mångårig erfarenhet av att ha arbetat med att utveckla och implementera digitala tjänster.
 • Erfarenhet av projektledning och agil arbetsmetodik.
 • Erfarenhet av att samarbeta med kundservice för att förstå kundens situation.
 • Erfarenhet av att beställa tjänster av externa leverantörer (teknik, innehållstjänster, sökmarknadsföring, reklambyråtjänster).
 • Stort intresse av förändring och digital utveckling.
 • Vilja och förmåga till både strategisk höjd och planering och operativt kavla upp ärmarna, van att ta egna initiativ och ”köra på”.
 • Bra kommunikatör med förmåga att förankra, sälja in, driva igenom idéer och projekt.
 • Starkt affärsfokus och god förmåga att förstå verksamheten.
 • En ”doer” med kreativitet och nytänkande.
 • Resultatorienterad, strukturerad och tydlig.
 • Kunskap om de tillgänglighetskraven och riktlinjer för webb i offentlig verksamhet.
 • Goda kunskaper och erfarenheter av EpiServer, Share Point, Google Adwords, Google analytics och SEO.
 • Obehindrat tala och skriva svenska.

Vi erbjuder:

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Affärsverken har en bred verksamhet med två gemensamma nämnare - hållbarhet och bra service. Vi arbetar med affärsområdena energi, cirkulär, kommunikation och skärgårdstrafik. Vi erbjuder produkter och tjänster till privatpersoner och företag.

Övrigt

Vi använder kompetensbaserad rekrytering för en fördomsfri rekrytering utan diskriminering. Det sker med såväl omtanke om människan som med fokus på affärsmässighet och vem som är bäst lämpad för rollen.

Arbetstid, omfattning och lön
Heltid, tillsvidare, månadslön

Sista ansökningsdatum
Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 2020-09-30.

För frågor om tjänsten kontakta
Anna Claesson, Marknadschef, anna.claesson@affarsverken.se

Facklig företrädare
Göran Johnson, Vision 0455-783 28, goran.johnson@affarsverken.se

Läs mer och ansök här