Beskrivning: Nu under hösten kommer vi att bygga om digitalt och byta system för vår kundinformation. Allt för att göra det enklare och bättre för dig. Du kommer att uppleva förändringar i både app och på vår webb.

Google Translate:

Beskrivning: Nu under hösten kommer vi att bygga om digitalt och byta system för vår kundinformation. Allt för att göra det enklare och bättre för dig. Du kommer att uppleva förändringar i både app och på vår webb.

Stadsnät

Karlskronas digitala puls

Redan på 1990-talet lade Affärsverken grunden till Karlskronas öppna, fiberoptiska stadsnät för att skapa en framtidssäker infrastruktur för data. Är du ansluten? Då öppnar sig en digital värld av möjligheter.

Få tillgång till Karlskronas stadsnäts stora utbud

I Karlskronas stadsnät finns många olika leverantörer att välja mellan inom digitala tjänster för internet, tv och telefoni. Du kan surfa snabbt och säkert, streama playtjänster som sport och serier. Du kan också använda dig av olika smarta tjänster för exempelvis energibesparing, hem- och trygghetslarm.

Driftinformation

  Beskrivning: Kortare avbrott och störningar kan förekomma på Skärfva By

  Orsak: Planerat arbete

Fiber och bredbandstjänster

Fiberanslutning

Vet du att din villa eller fastighet inte är ansluten så kan du anmäla intresse eller beställa på webben.

Företag och flerbostadshus

Företagslösningar i stadsnätet

Stadsnätet erbjuder allt från enklare tjänster för de mindre företagen till avancerade lösningar för de större.

Villa och lägenhet

Åtta skäl att välja stadsnätet

Det finns många anledningar att ansluta sig till stadsnätet. Här kan du läsa några.

Frågor och svar

  Sök på din adress på www.affarsverken.se/fiber för att få svar.

  Anslutningskostnaden är en engångsavgift och det tillkommer ingen månadsavgift för nätet. Sök på din adress på www.affarsverken.se/fiber för att få information om anslutningspris och beställning.

  En slutförd fiberanslutning är fast egendom och tillhör fastigheten. Fstighetsägaren äger fiberanslutningen.

  Anslutningskostnaden är en engångskostnad, som betalas till Affärsverken. Tjänster som internet, telefoni, tv med mera som du beställer från valfri tjänsteleverantör betalas till tjänsteleverantören.

  bredbandstjanster.affarsverken.se och på respektive tjänsteleverantörs webbplats finns information om detta.

  Du får fakturan efter att installationen är klar.

  Ja, vi erbjuder avbetalning för alla privatpersoner som vill ha fiberanslutning till sin villa. Du kan välja mellan 12 och 24 månaders räntefri avbetalning. För att få avbetalning väljer du det när du gör din beställning.

  Ja, via Karlskronas stadsnät finns många möjligheter utöver snabb internetuppkoppling, till exempel tv och telefoni. Du kan även koppla in smartahem-tjänster, larm, vårdtjänster med mera på en internettjänstkapacitet.

  Felanmälan gör du direkt till din tjänsteleverantör.

  Fiberanslutningen är fast egendom. Den tillhör villan och tillfaller den nya villaägaren. Om du har aktiva tjänster kontaktar du din tjänsteleverantör.

  Oavsett om du bor i villa, bostadsrätt eller lägenhet så tillhör den bostaden och ska sitta kvar på sin plats. Tänk på att även lämna kvar nätadaptern.

  Fibertråden skadas om du öppnar och/eller flyttar mediaboxen (fiberswitchen). Om du önskar flytta den till annan plats är du välkommen att kontakta oss för kostnadsförslag.

  Nej. Fibertråden skadas om du öppnar och/eller flyttar mediaboxen (fiberswitchen).