Nybyggnation

Säkra din bostad för framtiden genom att investera i en fiberanslutning via Karlskronas Stadsnät redan från början. Anslutningen till stadsnätet är enkel att göra vid en nybyggnation då man ändå planerar för trädgård och elanslutning.

Kan jag få fiber till min nybyggda villa?

En förutsättning för att din nybyggda villa ska kunna anslutas med fiber via stadsnätet är att fiber blivit framdragen till området. Kontakta oss för att veta hur det ser ut just på din adress. Om inte ditt område är anslutet idag är du välkommen in med din intresseanmälan för framtida stadsnätsprojekt.

Här kan du söka på din adress för att se om din fastighet är ansluten till Karlskronas stadsnät idag annars kan du göra en intresseanmälan

Enkelt att ansluta vid nybyggnation

Om du bygger nytt hus idag bör du se till att det läggs ner ett rör som är ämnat för fiberanslutning. I tomrören blåses fibern in till fasadmätarskåpet. Vid dagens nybyggnationer kommer oftast ett färdigt koncept vad gäller tekniksskåp och fastighetsnät. Du ges då möjlighet att påverka hur fastighetsnätet ska vara uppbyggt utefter dina behov och krav.

Kontakta oss i god tid så att vi kan planera anslutningen tillsammans.

Priser

Anslutningsavgiften är en engångsavgift. När du tecknat avtal med oss och är ansluten betalar du sedan enbart vald tjänsteleverantör för de tjänster du väljer.

För mer information om anslutningspriset sök på din adress via vår webbtjänst och se anslutningspriset i ditt område.

Aktuella intresseområden

Kontakt

Marknad och försäljning

0455-783 90

Till marknad och försäljning

Ansluta stadsnät till villa

Du som är på gång att ansluta stadsnät eller planerar för att snart göra det kan här läsa om hur det går till.
Ansluta stadsnät

Senast ändrad: 2014-10-06 08:47

Chatta med kundservice