Villa

En anslutning till Karlskronas Stadsnät ger dig många möjligheter. Du får tillgång till ett snabbt och säkert bredband via fiber med ett brett utbud av tjänster att välja mellan inom exempelvis internet, telefoni och TV.

Är min fastighet redan ansluten till stadsnätet?

Du kanske redan bor i ett område där Karlskronas Stadsnät finns förberett. När du väl är ansluten är det sedan enkelt att komma igång och använda tjänsterna som erbjuds direkt.

Sök på din adress för att se om din fastighet är ansluten till Karlskronas Stadsnät

Läs mer om hur det går till att ansluta till Karlskronas stadsnät

Text i pratbubbla: Med vår nya webbtjänst kan du enkelt: se om du är ansluten, anmäla ditt intresse, följa statusen i ditt intresseområdeÄr ditt område på väg att anslutas eller vill du lämna en intresseanmälan?

Vi storsatsar just nu på fiberanslutning till villakunder inom olika områden i kommunen.

Du som bor i ett område som ännu inte har Karlskronas Stadsnät kan anmäla ditt intresse till oss. Om ett större antal hushåll i samma område visar intresse kan vi prioritera utbyggnaden hos er.

Sök efter adresser som är på väg att anslutas till Stadsnätet
eller anmäl ditt intresse för fiberanslutning

Priser

Anslutningsavgiften är en engångskostnad. För mer information om anslutningspriset sök på din adress via vår webbtjänst och se anslutningspriset i ditt område.

Aktuella intresseområden

Fördelar med Karlskronas stadsnät

 • Öppenhet – Vårt Stadsnät är öppet för alla. Tjänsteleverantörerna är välkomna att konkurrera fritt i vårt nät. Detta öppnar för kvalitativa tjänster till bra priser.

 • Valfrihet –  Vårt öppna Stadsnät ger dig en stor valfrihet att välja ur ett brett utbud av tjänster och tjänsteleverantörer inom exempelvis internet, telefoni och TV.

 • Framtidssäkert – Stadsnätet är byggt av optisk fiber – en teknik med nästintill obegränsad kapacitet. Tjänsternas utveckling och behov på kapacitet fortsätter öka i snabb takt. Oavsett hur framtidens krav på tjänster och kommunikation ser ut klarar Stadsnätet att leverera dem.stadsnät

8 goda skäl att välja Karlskronas stadsnät, pdf

Är du ansluten?

Sök på din adress för att se om du är ansluten till stadsnätet. Du kan även göra en intresseanmälan.

Kontakt

Marknad och försäljning

0455-783 90

Till marknad och försäljning

Ansluta stadsnät till villa

Du som är på gång att ansluta stadsnät eller planerar för att snart göra det kan här läsa om hur det går till.
Ansluta stadsnät

Praktiskt information efteranslutning

Praktisk information efteranslutning 171016, pdf 53 kB

Kom igång med tjänster

Om ditt hus är anslutet till Karlskronas stadsnät är det enkelt att komma igång och börja använda tjänsterna som erbjuds direkt.

 1. Registrera dig 
  Koppla in en nätverkssladd från datorn till stadsnäts/bredbandsuttaget i din bostad. Starta din webbläsare och du kommer till vår tjänstevalsportal Karlskronaporten. Registrera dig i vår självregistrering kostnadsfritt.
  Guide till registrering på Karlskronaporten, pdf

 2. Välj tjänster
  Logotyp Karlskronaporten

  Välj de tjänster du vill ha bland de olika tjänsteleverantörerna på tjänstevalsportalen Karlskronaporten. Din internettjänst fungerar på en gång.
  Välj tjänster på tjänstevalsportalen Karlskronaporten

Senast ändrad: 2014-10-03 09:56

Chatta med kundservice