Stadsnät till din lägenhet

Bor du i en fastighet som är ansluten till Karlskronas Stadsnät? Tillhör du dem som ännu inte har bredbandsuppkoppling via Affärsverken? Du vet väl att du kan få bredband via fiber redan idag med massor av olika tjänster att välja mellan som exempelvis internet, telefoni, TV. Karlskronas Stadsnät är öppet för olika tjänsteleverantörer, vilket ger dig stor valfrihet av tjänster och konkurrensutsatta priser.

Ungdomar vid dator

Är ditt hus anslutet till Karlskronas Stadsnät?

För att kunna ta del av tjänsterna som erbjuds av tjänsteleverantörerna måste din fastighet vara ansluten till Karlskronas Stadsnät.

Sök på din adress och se om fastigheten du bor i är ansluten till Karlskronas stadsnät

Börja använda tjänsterna

Om ditt hus är anslutet till Karlskronas stadsnät och du har ett stadsnäts-/bredbandsuttag i din lägenhet är det enkelt att komma igång och börja använda tjänsterna som erbjuds.

Gör så här:

  1. Registrera dig
    Registrera dig kostnadsfritt genom att koppla in en nätverkssladd från datorn till stadsnäts/bredbandsuttaget i din lägenhet. Starta din webbläsare och du kommer till vår tjänstevalsportal Karlskronaporten och kan då göra en självregistrering.
    Guide till registrering på Karlskronaporten, pdf
  2. Välj tjänster och kom igång direkt
    Logotyp KarlskronaportenNär registreringen är avklarad kan du sedan välja de tjänster du vill ha som passar dig och ditt behov bland de olika tjänsteleverantörerna på vår tjänstevalsportal Karlskronaporten. Din internettjänst kommer då att börja fungera på en gång. Du betalar sedan enbart vald tjänsteleverantör för de tjänster du väljer.
    Tjänster på tjänstevalsportalen Karlskronaporten

Är ditt hus inte anslutet till Karlskronas Stadsnät?

Om du är intresserad av Karlskrona Stadsnät, men bor i en fastighet som inte är ansluten kontakta gärna din fastighetsägare eller bostadsrättsförening för att diskutera en anslutning.

Du kan även anmäla ditt intresse till oss. Om många hyresgäster i din fastighet visar intresse för att ha Karlskronas Stadsnät, kan ni tillsammans med oss föreslå att fastigheten ansluter sig till stadsnätet. Vi tar då kontakt med fastighetsägaren eller styrelsen och berättar vad en anslutning till stadsnätet innebär.
Intresseanmälan för att knuffa på hyresvärd/styrelse

Är du ansluten?

Sök på din adress för att se om du är ansluten till stadsnätet.

Kontakt kundservice

Kontakt kundservice

0455-783 75

Senast ändrad: 2015-06-01 11:04

Chatta med kundservice