Frågor och svar inom fjärrvärme

Här får du svar direkt på webben på de vanligaste frågorna inom fjärrvärme som våra kunder ställer till oss. Du kan även kontakta vår kundservice direkt om du inte hittar det du söker eller vill ha ett personligt svar.
Tipsa oss gärna via mail om du inte får svar på din fråga: info@affarsverken.se

För närvarande är anslutningsavgiften för en villa till vårt fjärrvärmenät 20 000 kronor inklusive moms. För avancerade anslutningar samt anslutningar utanför vårt fjärrvärmenät lämnas separat offert. Därefter betalar du ett pris för energiförbrukningen per kilowattimme.

Mer information om priser

Om du är intresserad av att ansluta fjärrvärme till din fastighet, fyll i en intresseanmälan, så kontaktar vi dig för mer information.

Intresseanmälan fjärrvärme

Om du har ett tillsvidare pris för din fjärrvärme kan du vid årsskiftet välja att byta till prisalternativet fast pris, som då är ett avtal bundet i två år. Vi kontaktar dig 60 dagar innan avtalet går ut så att du kan göra ett nytt val av prisalternativ.

Som ny kund för fjärrvärme har du två prisalternativ att välja mellan för din fjärrvärme; fast pris bundet i två år eller tillsvidare pris.

Mer information om våra fjärrvärmepriser

Du har 1 års uppsägningstid på fjärrvärme.

Senast ändrad: 2012-05-13 18:52

Chatta med kundservice