Lev hållbart med egna solceller

Fördelarna med solceller är många. Förutom att bli självförsörjande så kan du dessutom sälja ditt elöverskott. Solceller är en bra investering då panelerna har lång livslängd och ger en garanterad avkastning varje år - det ökar värdet på ditt hus. Dessutom bidrar du till att leverera mer ren el på marknaden.

 

Varför solceller?

Förnybar energi är skonsam mot miljön. Dessutom sänker du dina elkostnader.

Hur funkar det?

Med solceller producerar du din egen förnybara solel. Detta innebär att du inte behöva köpa lika mycket el. Det du inte själv gör av med kan du sälja vidare som överskottsel.

Här kan du läsa mer om hur det går till.

Vad kostar det?

Vi erbjuder tre olika standardpaket men hjälper dig givetvis att hitta den lösning som passar din fastighet bäst. Om du vill gör vi gärna ett hembesök för att se just din fastighets förutsättningar. Kostnaden för hembesöket (1 500 kr) dras av vid beställning. Våra priser nedan är baserade på den svarta monokristallina solpanelen som har bättre verkningsgrad än den blå motsvarigheten och som många upplever som mer estetiskt tilltalande.

 
Fritidshuset 3 kW

Antal paneler: 10
Energiproduktion: 2 700 - 3000 kWh
Pris från: 67 350 kr
(47 145 kr efter inv.stöd)

Villan 6 kW

Antal paneler: 20
Energiproduktion: 5 400 - 6000 kWh
Pris från: 112 150 kr 
(78 505 kr efter inv.stöd)

Stora Villan 10,8 kW

Antal paneler: 36
Energiproduktion: 9 720 - 10 800kWh
Pris från: 185 300 kr
(129 710 kr efter inv.stöd)  

 

Våra solcellspaket är kompletta och innehåller solpaneler, växelriktare, monteringssystem, kablar, installation, fri support och rådgivning. Produktionen kan variera beroende på solinstrålning, väderstreck, taklutning och skuggning. Fullständiga villkor hittar du här.

Produkt och Garantier

 • JA Solar Mono 300 solpaneler, både svarta och standard.
 • Hög uteffekt på 300W med standardstorlek (1,65 x 0,99 m).
 • Solcellerna har ett extra skikt som hjälper till att höja verkningsgraden på panelerna även under dagar med sämre solförhållanden.
 • Hög tillförlitlighet med 12 års produktgaranti.
 • Effektgaranti 80 % efter 25 år.
 • Kiselbaserade solcellspaneler har en bevisad livslängd på över 30 år och våra utvalda solcellspaneler tillverkas hos en av de ledande tillverkarna i världen.
 • Green Leaf-certifierade - Certifieringsmärket Green Leaf är Interteks "gröna" certifieringsmärke. Produkter som bär detta märke har provats och certifierats av Intertek under Intertek Green Claims provnings- och certifieringssystem.
 • Solcellspanelerna som vi säljer har sålts på den svenska marknaden i många år och finns monterade på mark, villor, lantbruk och fastigheter.

Hur kommer jag igång?

 1. Kontakta Affärsverken genom att fylla i intresseanmälan. Eller ring oss om du behöver få svar på några frågor - du hittar kontaktuppgifter till höger. Vi hjälper dig att hitta rätt anpassad solcellsanläggning för just din fastighet.
 2. Vi skickar dig en offert med ett beställningsunderlag.
 3. När vi fär in din beställning bestämmer vi ett datum för leverans och installation. Vår leverantör monterar och installerar din solcellsanläggning.
 4. Teckna ett avtal för överskottsproduktion så du kan få betalt för den solel du inte behöver själv. När du köper solcellspaket av oss får du självklart ett bra erbjudande. När nätägaren godkänt allt är du redo att driftsätta anläggningen.
 5. Solcellerna börjar leverera förnybar solel!

Kontakt

Robbert Prinselaar
Säljare
0455-783 27

Till marknad- och försäljning

Senast ändrad: 2018-10-19 07:31

Chatta med kundservice