Vinn en iPad mini med din skärgårdsbild

Publicerad 16 jun 2014 08.05

Åk ut med oss i Karlskrona skärgård i sommar och ladda upp din bästa skärgårdsbild på Instagram. Då har du chansen att vinna fina priser från oss!

Hand håller mobilSå här går tävlingen till:

  • Ta din bästa skärgårdsbild och lägg ut den på Instagram.
  • Tagga din bild med #affvskargardsbild och gärna med en text om var bilden är tagen. För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild.
  • Vi vill ha din bild senast den 17 augusti 2014.
  • Vinnare meddelas efter avslutad tävling.

 

Lycka till!

 

Tävlingsvillkor

Genom att tagga din bild med #affvskargardsbild godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt användarvillkoren för Instagram. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Vi förbehåller oss rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. En jury väljer ut vinnarna i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Inskickade bilder kommer att publiceras på vår webbplats och vi förbehåller oss rätten att använda dem i publiceringar på webben.

Om andra personer syns på din bild, eller detaljer om andra personers privatliv avslöjas, bör du be om tillåtelse innan du laddar upp bidraget. Du ansvarar själv för att få godkännande.

Tävlingsbidrag

Här kommer exempel på några av tävlingsbidragen från vår tävling "Din bästa skärgårdsbild". Tävlingen pågår till den 17 augusti 2014.

Collage av tävlingsbidragen

Senast ändrad: 2014-08-01 08:21

Chatta med kundservice