Tomas Eriksson ny vd på Affärsverken

Publicerad 11 okt 2013 13.47

Nu är det klart att Tomas Eriksson från Sturkö blir ny vd för Affärsverken. Tomas är 57 år och kommer närmast från en vd-tjänst på Sandvik, SRP Svedala.

Tomas ErikssonAffärsverkens styrelse enades på det senaste stylesemötet om att erbjuda Tomas Eriksson tjänsten som vd på Affärsverken. Styrelsen var enig i sitt beslut.

- Styrelsen är nöjd över att ha hittat en person som har erfarenhet av både offentlig verksamhet och arbetat många år i näringslivet, säger Mats Lindbom, styrelseordförande i Affärsverken.

Tomas börjar sin tjänst på Affärsverken den 18 november och kommer att gå parallellt ett tag med nuvarande vd Jan Svensson. Tomas har en lång erfarenhet ifrån både privata och kommunalt ägda bolag. Han har bland annat jobbat som vd på Emmaboda Energi och Miljö AB under sju år.

- Jag vill gärna vidareutveckla bolaget på ett positivt sätt och bygga för framtiden. Det blir en utmaning, säger Tomas Eriksson. Han tycker att energibolag är spännande att arbeta i och brinner för miljöfrågorna som är viktiga.

- Till att börja med kommer jag att lära mig verksamheterna genom att åka runt och träffa alla medarbetarna. Det ser jag fram emot, säger Tomas.

Pressmeddelande "Ny vd klar till Affärsverken" 2013-10-11

För mer information kontakta

Mats Lindbom, styrelseordförande Affärsverken
telefon 0455-30 30 02

Senast ändrad: 2013-10-11 14:10

Chatta med kundservice