Många besökare på Näringslivsdagen

Publicerad 14 okt 2013 08.01

Affärsverken var en av 133 utställare på Näringslivsdagen den 11 oktober på Telenor Arena Karlskrona. Årets näringslivsmässa, nionde i ordningen, var välbesökt med 3600 besökare från både Karlskrona och övriga Blekinge. På mässan presenterades Affärsverkens nye VD Tomas Eriksson.


Många besökte vår monter på mässan och passade på att få svar på sina frågor.

Det blev mycket nätverkande med företagare och besök av skolelever i montern. Besökarna fick svar på sina frågor om el, fjärrvärme, stadsnät, renhållning och båttrafik. I fokus var diskussioner kring fiberanslutning av villa till Karlskronas Stadsnät. Vi är på gång med fiber i många områden i Karlskrona och detta märktes bland besökarnas frågor.

Affärsverken passade också på att presentera företagets nye vd på en presskonferens på mässan. Tomas Eriksson från Sturkö blir ny vd för Affärsverken. Tomas är 57 år och kommer närmast från en vd-tjänst på Sandvik, SRP Svedala.


Affärsverkens nye vd Tomas Eriksson träffar sina nya medarbetare i Affärsverkens monter


Skolelever ställde frågor om vad Affärsverken gör och bjöds samtidigt på popcorn.

Näringslivsdagen arrangeras för nionde året av Karlskrona företags- och hantverksförening i samarbete med Karlskrona kommun. Det är en företagsmässa och syftet är bland annat att knyta nya kontakter. Temat för årets Näringslivsdag var Trender och möjligheter.

Mer information om tillkännagivandet av Affärsverkens nye vd

Senast ändrad: 2013-10-14 08:36

Chatta med kundservice