Pris för bästa monter på Näringslivsdagen

Publicerad 15 okt 2012 08.00

Affärsverken fick pris för bästa monter när vi ställde ut på Näringslivsdagen den 12 oktober på Telenor Arena Karlskrona. Årets mässa var välbesökt med drygt 3600 besökare och vi var en av de cirka 120 utställarna från både Karlskrona och övriga Blekinge som tog emot nyfikna skolelever och intresserade företagare.

Juryns motivering för bästa monter:

"En välkomnande monter med kunnig och entusiastisk personal. Affärsverken AB har följt den gröna tråden från förra årets turbiner och rör till årets monter med grön värme och el."

I år hade vi temat "Hemmagjord el och värme - vårt bidrag till framtiden" i vår monter. Vi berättade bland annat om vårt nya miljövänliga kraftvärmeverk, som producerar både el och fjärrvärme till karlskronabor och företagare.

De som hade funderingar kring el, fjärrvärme, stadsnät, skärgårdstrafik och renhållning fick svar på sina frågor hos oss.

I montern bjöd vi våra besökare på välsmakande äpplekaka.

Näringslivsdagen arrangeras för nionde året av Karlskrona företags- och hantverksförening i samarbete med Karlskrona kommun. Det är en företagsmässa och syftet är bland annat att knyta nya kontakter. Temat för årets Näringslivsdag var att spränga gränser och hitta nya marknader.

Senast ändrad: 2012-10-15 11:21

Chatta med kundservice