Fredagsmys med Affärsverken

Publicerad 22 nov 2013 08.28

Affärsverken lägger en god grund för trivsel i form av upplysande el, skön fjärrvärme och bredband för nytta och nöje till tusentals hem. Varje dag.

Vi träffar kunder på vårt fredagsmys i Wachtmeister Galleria

Vi finns på plats i Wachtmeister Galleria, framför allt för att möta våra kunder, men också för att bjuda på fina fredagserbjudanden och popcorn, säger marknads- och försäljningschef Anna Wallin.

Bättre elpris till jul

Fredagen den 29 november blir andra gången denna höst som Affärsverken välkomnar till allmänt fredagsmys i Karlskrona. Då finns kundrådgivare från företaget på plats och bjuder på tips och råd. De svarar på frågor om allt från kompostering till båtcharter och elhandel.

– Vi erbjuder bland annat Sveriges för dagen lägsta elpris och fri surf i en månad. Vi måste ju fira att det är fredag, säger Anna Wallin.

Viktiga samhällsfunktioner

Affärsverken driver och utvecklar elnätet, fjärrvärmenätet och stadsnätet i Karlskrona med omnejd med fokus på trygghet, närhet och leveranssäkerhet. Ett stort ansvar vilar på den organisation som ska säkra en service som många gärna tar för given. På samma sätt måste Affärsverkens miljövänliga arbete med renhållning och återvinning fungera. Och båttrafiken ut till öarna måste vara pålitlig året om.

– Det mesta vi gör ska inte märkas, utan bara fungera, säger Anna Wallin.

Läs mer om våra erbjudande på vårt fredagsmys den 29 november

Artikel från magasinet "iKarlskrona" nr 4 2013, text Christer Carlbäck, foto Heléne Söderström.

Senast ändrad: 2013-11-22 08:41

Chatta med kundservice