Fira Elens dag med oss den 23 januari och ladda upp din bästa energibild

Publicerad 21 jan 2015 09.01

Den 23 januari firas Elens dag. Utan elen skulle inte vår vardag funka. Tack vare den är vårt liv ljusare, tryggare, lättare, friskare och roligare. Vi vill veta hur din vardag ser ut och hur du laddar energi. Ta din bästa energibild och ladda upp den på Instagram, så har du chansen att vinna biobiljetter.

Affisch Elens dagHur gör du för att ladda energi de mörkare månaderna på året?

Det är inte bara telefoner, datorer och kameror som behöver laddas för att få energi utan även vi människor. Ta chansen att vinna biobiljetter genom att ta din bästa bild av hur du laddar energi och lägg upp på Instagram.

Tagga din bild med #elensdag #affarsverken och gärna en text om hur du laddar. För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild. 
Lägg in din bild senast den 26 januari 2015.

Vinnare meddelas här på webben och via Instagram @affarsverken efter avslutad tävling.

Tävlingsvillkor

Genom att tagga din bild med #elensdag #affarsverken godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt användarvillkoren för Instagram. När du deltar i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Vi förbehåller oss rätten att ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. En jury väljer ut vinnarna i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Inskickade bilder kommer att publiceras på vår webbplats och vi förbehåller oss rätten att använda dem i publiceringar på webben.

Om andra personer syns på din bild, eller detaljer om andra personers privatliv avslöjas, bör du be om tillåtelse innan du laddar upp bidraget. Du ansvarar själv för att få godkännande.


Visste du att...

...det går snabbare att ladda mobilen om du ställer in den på flygplansläge? Nackdelen är att du under den tiden inte kan ta emot samtal eller mejl, men ett bra snabbladdningstips när mobilen håller på att dö.

...det bara kostar 20 kronor att ladda din smartphone varje natt i ett helt år? Det motsvarar fem öre per natt.

...du kan förvandla din vanliga cykel till en batteridriven elcykel? Det är bara att byta ut ett av hjulen mot ett med motor. Speciella kit finns att köpa på nätet. Toppen för oss som hatar uppförsbackar.

...det finns omkring 8 000 laddningsbara elbilar i Sverige? Under det gångna året ökade antalet med över hundra procent.

Mer information om Elens dag, Svensk Energi

 

Senast ändrad: 2015-01-20 13:30

Chatta med kundservice