Finns Stadsnätet där du bor?

Publicerad 31 maj 2013 10.59

Nu erbjuder vi en webbtjänst där du enkelt kan söka på din adress och se om din fastighet finns ansluten till Karlskronas Stadsnät. Din adress kan också finnas med i ett intresseområde, där det kan bli aktuellt med stadsnät om intresset är stort.

- Vi är glada att nu kunna erbjuda en webbtjänst där kunden själv kan se om fastigheten som man bor i är ansluten till Karlskronas Stadsnät, säger Anna Wallin, marknads- och försäljningschef på Affärsverken. Här kan man också se om man ingår i ett av våra intresseområden och då kan få stadsnät inom en snar framtid. Får man ingen träff på sin adress kan man enkelt lämna en intresseanmälan om att få stadsnät.

Inom ett intresseområde kan användaren följa hur många som anmält sitt intresse, hur många som skickat in avtal och när utbyggnaden för fiber startar i området.

Karlskronas Stadsnät är ett öppet bredbandsnät byggt av fiber med hög kapacitet. En anslutning till stadsnätet ger en möjlighet att välja bland olika tjänsteleverantörer i ett brett utbud av digitala nöjes- och nyttotjänster inom till exempel internet, telefoni och TV.

Här hittar du webbtjänsten där du kan söka på din adress

Mer information om stadsnätet

Vid frågor kontakta

Anna Wallin, marknads- och försäljningschef
anna.wallin@affarsverken.se
Telefon 0708-78 30 89

Senast ändrad: 2013-05-31 11:08

Chatta med kundservice