Projektör/projektledare

Publicerad 20 jun 2018 13.32

Utförandeenheten på Affärsverken är en avdelning som projekterar, bygger och underhåller infrastruktur inom affärsområdena Elnät, Stadsnät och Värme.

Inom affärsområde Stadsnät bygger vi nät i Karlskrona kommun. Vi är just nu i en stor expansionsfas vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation. För att uppnå detta söker vi nu en projektör/projektledare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som projektör/projektledare kommer du att få uppdrag inom planering, projektering och byggledning av projekt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att söka tillstånd, göra kostnadsberäkningar, projektering och byggledning. Du kommer även att ha kontakt med beställare, kunder och andra intressenter. Du kommer ha ett ekonomiskt ansvar inom de projekt och leveranser som du håller i, samt se till att leverans sker enligt plan.


Utbildning och erfarenhet
Vi förutsätter att du har utbildning på gymnasienivå samt ett par års erfarenhet av liknande uppdrag. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du skall vara flexibel och ta ansvar för de arbeten du utför och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande

  • Kunskaper inom Digpro
  • Kunskap inom robust fiber


Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Arbetstid: kl 7-16
Placering: Mältan, Rödeby


Tillträde

Omgående

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan senast den 20 juli 2018 via e-post till sokajobb@affarsverken.se
Märk din ansökan med ”projektör/projektledare”

För frågor om tjänsten kontakta Tobias Ulvesjö, projektchef
tobias.ulvesjo@affarsverken.se

Facklig företrädare för Vision är Göran Johnson
goran.johnson@affarsverken.se

Senast ändrad: 2018-06-20 13:43

Chatta med kundservice