Lediga jobb hos Affärsverken

Att nyckeln till framgång finns hos våra medarbetare är ingen tillfällighet. Att jobba hos oss innebär att du delar våra värderingar omtanke, närhet och affärsmässighet. Hos oss är trivseln hög och personalomsättningen låg. Det smittar ofta av sig till våra kunder – och det är det bästa betyget vi kan få.

Medarbetare Affärsverken

Är du också intresserad av att jobba på hos oss? Vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare.
Maila oss gärna på sokajobb@affarsverken.se

Drifttekniker

2018-03-09 09:00

Inför sommaren söker vi nu en Drifttekniker till vårt affärsområde Värme.

Karlskronas roligaste sommarjobb!

2018-04-19 09:59

Tycker du det verkar sjukt tråkigt att ha samma jobb hela sommaren? Gillar du att ta selfies på arbetstid? Är du en fena på att chatta, snappa och dela? Då har vi sommarjobbet för dig. 

Digital redaktör

2018-05-23 10:09

Vår vision att göra skillnad, och att göra vardagen enkel för våra kunder är vårt riktmärke i såväl varumärkesbyggande aktiviteter och säljinsatser, som hur vi i övrigt möter våra kunder varje dag. Affärsverken är ett företag med stark lokal förankring i Karlskrona, men som också har många kunder över hela Sverige. Våra verksamheter representerar spännande branscher, där det just nu pågår innovationssatsningar och nya affärsmodeller växer fram genom implementering av ny teknik. Vi erbjuder energitjänster, kommunikationstjänster och transport/logistik-tjänster.

Projektör/projektledare

2018-06-20 13:32

Utförandeenheten på Affärsverken är en avdelning som projekterar, bygger och underhåller infrastruktur inom affärsområdena Elnät, Stadsnät och Värme.

Inom affärsområde Stadsnät bygger vi nät i Karlskrona kommun. Vi är just nu i en stor expansionsfas vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation. För att uppnå detta söker vi nu en projektör/projektledare.

RSS

Senast ändrad: 2016-02-25 07:55

Chatta med kundservice