Flerbostadshus

Gör fastigheten attraktivare och skapa möjligheter för både dig och dina hyresgäster. En anslutning till Karlskronas Stadsnät ger hyresgästerna tillgång till ett snabbt och säkert bredband via fiber. Som fastighetsägare låter du sedan hyresgästerna själva välja sina tjänster. Detta gäller oavsett om hyresgästen är ett företag eller privatperson.

Tjej vid dator

Anslut din fastighet till Stadsnätet

Är du intresserad av att ansluta dig som fastighetsägare (flerfamiljshus)  till Karlskronas Stadsnät eller bara vill veta mer om en anslutning och vilka tjänster som erbjuds hör av dig till oss. Vi räknar på varje enskild förfrågan och tar fram en offert anpassad för just din fastighet.

Intresseanmälan för fastighetsägare med flerfamiljshus, Stadsnät

Nyproduktion

När du startar ett projekt med nya hus eller fastigheter på ett nytt område är det bra att tidigt tänka på vad den som ska flytta in vill ha. Oavsett om det är en familj med krav på bra kommunikation och tjänster eller ett företag som ska flytta in, så finns det tjänster i Stadsnätet som passar alla. Kontakta oss i god tid, så planerar vi tillsammans för bästa lösningen för dig och dina hyresgäster.

Stadsnät för bostadsrättsföreningar och samfälligheter

Genom Karlskronas Stadsnät kan vi erbjuda er förening en framtidssäker teknik och möjligheten att tillsammans ta del av ett brett utbud av tjänster, internet, telefoni och TV, via fiber. Stadsnätet är öppet och de boende får då möjlighet att själva välja bland våra tjänsteleverantörer och det breda utbudet av tjänster de erbjuder.

Boende i föreningen ansluts via det fastighetsnät eller områdesnät som föreningen bygger. Som medlem i föreningen kan du påverka och lyfta frågan till styrelsen. Kontakta oss, så diskuterar vi en lösning utifrån era förutsättningar.

Tjänster för hushållen

Kontakt

Björn Löwenadler
Säljare
0455-783 83

Till marknad och försäljning

Fiber är framtiden

Säkra din bostad för framtiden. En fiberkabel har nästan obegränsad kapacitet och klarar framtidens krav på kommunikation.

Med en fiberanslutning från Karlskronas Stadsnät får du tillgång till tjänster och underhållning i ljusets hastighet, allt i en och samma kabel.

Senast ändrad: 2013-02-01 11:03

Chatta med kundservice