Utveckling och Elmer

Publicerad 01 apr 2014 13.01

Affärsverken har under en längre tid haft målsättningen att ligga i framkant med erbjudanden till våra kunder. Det har lagts ner mycket tid på utveckling av nya produkter och att vara tidiga med olika marknadsstrategier. Bolaget har också haft en kraftig tillväxt av kunder och lagom till när den som skriver dessa rader firar 10 år som ansvarig för elhandel på Affärsverken passar vi på att lansera en helt ny produkt: Elmer.

Det är med stor stolthet som vi presenterar Elmer, som verkligen kommer att ge kraftfullt eko på elmarknaden. Elmer är lite vad han låter, nämligen el mer, dvs mer el. Den uppmärksamme läsaren kanske undrar om Bloggen har fått snurren, när vi så sent som i fredags propagerade för mindre el inför Earth Hour. Jodå, det är egentligen det som Elmer gör. När du har installerat Elmer så får du mera el för färre kWh. Om vi tar exemplet med en spis med effekten 2000 W så gör Elmer så att du bara förbrukar 1000 W, fast du får ut fulla effekten av spisen. Du kommer alltså kunna halvera din elförbrukning för alla de hushållsmaskiner som används i hushållet!

Elmer har kommit till i ett samarbete mellan Affärsverken och Jokerits Tekniska Högskola i Finland. Projektledaren, Professor Viiska Luuralainen, beskriver Elmer så här: ”En intelligent skapelse som är den största revolutionen för hemmet sedan det elektiska bastuaggregatet”

Du kan teckna dig för din Elmer redan nu och vi kommer att sälja den till våra kunder i receptionen på Trossö exakt på 10-års jubileet den 14 april.

/Anders Karmehed, anders.karmehed@affarsverken.se

April april!

Detta blogginlägg från den 1 april om vår nya produkt Elmer som skulle lanseras den 14 april var ett aprilskämt. För dig som hoppades att du skulle kunna installera Elmer för att få mer el för färre kWh måste vi tyvärr göra er besvikna med att detta inte stämmer.

Senast ändrad: 2014-04-02 08:55

Chatta med kundservice