Silly Season på Affärsverken

Publicerad 10 apr 2015 11.33

Vi har precis publicerat en nyhet "Affärsverken samlar unik kompetens i Karlskrona". Här kommer den översatt till aktuell sportkarlskronitiska.

Affärsverken AB har de senaste åren utvecklat laguppställningen och vunnit fler matcher än någonsin tidigare. Resultaten har till stor del uppnåtts genom spelsystemet portföljförvaltning och några framgångsfaktorer har varit "special teams" med power trade och large client group i spetsen. Laget har spelat med hög fart, kryddat med tekniska finesser och hittat målet oftare än motståndarna.

Senaste säsongen har Affärsverken samlat ihop 1,1 TWh-poäng och laget fortsätter nu den nationella satsningen. Ett viktigt utvecklingssteg togs senast den 1 april när Affärsverken klarade uppflyttning en division till balansansvarigsligan.

Därför har också Affärsverken förstärkt teamet och organisationen. Två powerforwards har värvats in till laget: Tobias Ståhlberg och Martin Nilsson. Tobias har tidigare öst in poäng för EDF, både i norska och engelska ligan, medan Martin firat triumfer med sin fysik hos Göteborgs Energi i svenska högstaligan.

Staben har fått en ny controller, Peter Eriksson, senast hos Eon och marknad/försäljning har förstärkt med Robbert Prinselaar från ABB.

Övriga i laget samt tränare och stab har fått förlängda kontrakt för nästa säsong.

"Det är härligt att se hur laget utvecklas och det känns verkligen bra att kunna dra till oss nya spelare till Karlskrona", säger Anders Karmehed, Huvudtränare Elhandel. "Det är speciellt viktigt, då det är en unik kompetens som bara finns på ett fåtal platser i landet och som behövs för att vi ska kunna etablera oss i den högsta divisionen".

/KraftHandel Karlskrona (KHK)
Anders Karmehed, anders.karmehed@affarsverken.se

Här kan du läsa nyheten "Affärsverken samlar unik kompetens i Karlskrona" i sin helhet

Senast ändrad: 2015-04-10 11:36

Chatta med kundservice