Sverigeportföljen

Gå samman och köp er el tillsammans. Elpriset avgörs alltid av tillgång och efterfrågan. Som företagare vill ni förstås aktivt styra ert elpris mot en så låg nivå som möjligt, samtidigt som ni vill kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Ekvationen kan tyckas omöjlig, men Sverigeportföljen ger ditt företag möjlighet att genom gemensamma inköp pressa priserna.

Bekväm portfölj

  • Vi köper in och förvaltar elen gemensamt för alla de kunder som har valt Sverigeportföljen. Våra experter bygger portföljen för att ge bästa utfall, både på kort och lång sikt. Vi delar upp prissättningen av er elförbrukning i tre delar. En fast, en rörlig och en andel som kontinuerligt bearbetas genom aktiv handel på börsen. På så vis sprider ni riskerna samtidigt som ni ökar era möjligheter till ett sammanlagt bättre elpris.

  • Översikt över hela portföljen en gång om året.

  • Egen kontaktperson på Affärsverken.

 

Kontakta oss

Affärsverken är en erfaren och stabil aktör när det gäller inköp och leverans av el. Våra kunder uppskattar att vi är stora nog att lita på, men små nog för att vårda våra relationer. För oss betyder god kundservice samma sak som personlig service. Som företagskund får ni en säljare som ser till just era behov.

Om ni vill veta mer, är ni välkomna att kontakta oss.

Kontakt

Sten Faming
Säljare
Tel: 0455-783 58
Pär Andersson
Säljare
Tel: 0708-78 33 51

Till marknad och försäljning

Senast ändrad: 2012-06-29 08:27

Chatta med kundservice