Börspaket Expert

Elpriset avgörs alltid av tillgång och efterfrågan. Som företagare i större skala vill ni förstås aktivt styra ert elpris mot en så låg nivå som möjligt, samtidigt som ni vill kunna fokusera på er egen kärnverksamhet. Ekvationen kan tyckas omöjlig, men med portföljförvaltning ger vi er både professionell handläggning och aktivitet på elbörsen.

Bekväm lösning

Affärsverkens portföljförvaltning är ett lämpligt alternativ för er som driver ett eller flera större företag i Sverige.

Med vår portföljlösning får ni allt serverat. Våra experter bygger er portfölj för att ge bästa utfall, både på kort och lång sikt. Vi delar upp prissättningen av er elförbrukning i tre delar. En del fast, en rörlig och en andel som kontinuerligt bearbetas genom aktiv handel på börsen. På så vis sprider vi riskerna och ökar era möjligheter till ett sammanlagt bättre elpris.

Enkelt och proffsigt

Vi bestämmer gemensamt hur förvaltningen ska se ut och formar vår långsiktiga prisstrategi. Därefter tar våra elhandlare vid. Vårt arbete inriktas på att minimera era elkostnader genom aktiv handel på börsen. Vi har mångårig erfarenhet av handel på elbörsen och använder både fundamental och teknisk analys. Den aktiva förvaltningsportföljen jämförs och mäts mot börsindex.

Tydliga besked

Vi ger er en översikt över er portfölj varje månad och ni får en rapport från vår statistiktjänst med information om ert företags elprishistorik och utveckling. Som kund får ni tips och råd av oss och ni är alltid välkomna med frågor eller synpunkter.

Kontakta oss

Affärsverken är en erfaren och stabil aktör när det gäller inköp och leverans av el. Våra kunder uppskattar att vi är stora nog att lita på, men små nog för att vårda våra relationer. För oss betyder god kundservice samma sak som personlig service. Det är mycket tack vare våra täta kundkontakter som vi har kunnat ta fram lösningar för portföljförvaltning. Som kund får ni en egen kontaktperson. Och oavsett var ni är, finns vi nära tillhands.

Om ni vill veta mer, är ni varmt välkomna att ringa oss.

Kontakt

Sten Faming
Säljare
Tel: 0455-783 58
Pär Andersson
Säljare
Tel: 0708-78 33 51

Till marknad och försäljning

Senast ändrad: 2016-10-31 10:09

Chatta med kundservice