Säljare Stadsnät

Publicerad 12 jan 2018 09.47

Vår marknads- och försäljningsavdelning utvecklas och vi söker nu dig som vill gå in med fullt engagemang, driv och kundfokus för försäljning inom vårt mest expansiva affärsområde - Stadsnät. Du kommer att arbeta tillsammans med andra säljare, säljkoordinatorer och projektledare och rapporterar direkt till Försäljningschef.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett helhetsansvar för försäljningsprocessen och arbetar mot uppsatta mål. Arbetet innebär allt från första kundkontakt, offert och avtal till leverans och uppföljning. Det ställer höga krav på självständighet och att du genom öppenhet, disciplinerad planering och affärsmässigt genomförande bidrar till ett bra försäljningsresultat.

 

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och ett intresse för teknisk utveckling. Stadsnät står inför en spännande framtidsutveckling där innovation och hållbart samhälle är några av ledorden för kommande tjänster och produkter. Våra kundrelationer och vår försäljning dokumenteras och följs upp i vårt kundvårdssystem (CRM) vilket kräver struktur och datorvara.

 

Personliga egenskaper

Våra värderord omtanke, närhet och affärsmässighet guidar oss i hur vi förhåller oss till utmaningar på marknaden, till kunder, ägare och kollegor. I rollen som säljare Stadsnät hos oss värdesätter vi därför att du är:

  • Lyhörd och tillgänglig för våra kunders behov
  • Flexibel och lösningsorienterad
  • Öppen och prestigelös

 

Körkortskrav

B

 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 15 februari 2018 via e-post sokajobb@affarsverken.se.
Märk din ansökan ”Säljare Stadsnät”.

 

Kontaktpersoner

Mikael Svensson, Försäljningschef
0766-430 310
mikael.svensson@affarsverken.se

Daniel Åslund, HR-chef
0455-783 40
daniel.aslund@affarsverken.se 

 

Facklig företrädare

Pål Ryke, Vision
0455-783 18
pal.ryke@affarsverken.se

Senast ändrad: 2018-01-12 09:57

Chatta med kundservice