Säljare Elhandel

Publicerad 12 jan 2018 10.13

Vår marknads- och försäljningsavdelning söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt affärsområde Elhandel. Du kommer framförallt att arbeta lokalt med våra kunder tillsammans med andra säljare, säljkoordinatorer och projektledare och rapporterar direkt till Försäljningschef. 

Arbetsuppgifter

Försäljningsarbetet är i första hand riktat mot företagskunder, vilket kräver god förhandlingsförmåga kunskap om produkterna och elmarknaden. Produkterna innefattar elhandelsavtal, solcellspaket och olika typer av energitjänster. Du har ett helhetsansvar för försäljningsprocessen och arbetar mot uppsatta mål. Det innebär ansvar för allt från relationsskapandet, offert och avtal till leverans och uppföljning. Det ställer höga krav på självständighet och att du genom öppenhet, disciplinerad planering och affärsmässigt genomförande bidrar till ett bra försäljningsresultat.

 

Erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning. Våra kundrelationer och försäljning dokumenteras och följs upp i vårt kundvårdssystem (CRM) vilket kräver struktur och datorvana.

 

Personliga egenskaper

Våra värderord omtanke, närhet och affärsmässighet guidar oss i hur vi förhåller oss till utmaningar på marknaden, till kunder, ägare och kollegor. I rollen som Säljare Elhandel hos oss värdersätter vi därför att du:

  • är affärsmässig och relationsbyggande
  • är service- och kundfokuserad
  • är analytisk och lösningsorienterad
  • öppen och prestigelös

 

Körkortskrav

B

 

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 15 februari 2018 via e-post sokajobb@affarsverken.se.
Märk din ansökan ”Säljare Elhandel”.

 

Kontaktpersoner

Mikael Svensson, Försäljningschef
0766-430 310
mikael.svensson@affarsverken.se

Daniel Åslund, HR-chef
0455-783 40
daniel.aslund@affarsverken.se 

 

Facklig företrädare

Pål Ryke, Vision
0455-783 18
pal.ryke@affarsverken.se

Senast ändrad: 2018-01-12 10:19

Chatta med kundservice