Turförslag

Det är dina önskemål som styr hur du vill ha din gruppresa. För att ge lite inspiration kan du här nedan se några exempel från våra populära charterturer. Vi kan naturligtvis hjälpa dig att sätta ihop ett passande program för just ditt sällskap. Vi väljer båt bland annat efter hur stort sällskap ni är och vart ni vill att turen ska gå.

Skärgårdstur

Åk en rundtur i Karlskronas underbara skärgård där skepparen lägger upp en tur beroende på väder och vind. Ta med egen förtäring eller beställ något från vår meny. Via turistbyrån kan du boka en guide, som följer med och berättar om Karlskrona och det ni ser under turen.

Prisexempel: 2 timmar med M/F Axel kostar 6 900 kronor, vid ett sällskap på 40 personer blir det 173 kronor/person, exklusive mat och guide och moms.


 

U-båtstur

Åk på ubåtsjakt och besök Gåsefjärden där den sovjetiska ubåten U137 grundstötte. På vägen intar du en meny ombord och njuter av östra skärgårdens natur. En guide berättar om Karlskronas världsarv. Extra mysigt blir det en vacker sommarkväll när solen sjunker över öarna och klipporna.

Prisexempel:  4 timmar med M/F Gåsefjärden kostar 15 100 kronor, vid ett sällskap på 80 personer blir det 189 kronor/person, exklusive mat och guide och moms.


 

Båttur till Kungsholmen med guide

Här får du uppleva Karlskronas skärgård med hjälp av en guide ombord. Förrätten njuter ni av på vägen ut till Kungsholmen. På Kungsholmsfort får ni en guidad rundvandring. Huvudrätten serveras sedan ombord på båten tillbaka till Fisktorget.

Prisexempel: 3 timmar med M/F Wittus kostar 11 100 kronor, vid ett sällskap på 50 personer blir det 222 kronor/person, exklusive mat och guide och moms.

 

Priserna ovan är exklusive moms.

Kontakt skärgårdstrafiken

Kontakt skärgårdstrafiken

0455-783 30

Mer kontaktinformation

Senast ändrad: 2016-03-16 08:21

Chatta med kundservice